24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Κορακάκη: “Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Άννα Κορακάκη βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό των 25μ. σπορ πιστόλι στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση μετά τις βολές των αθλητριών στα 3 από τα 4 γκρουπ.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα, αλλά έμεινε ικανοποιημένη με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πίεση, σε δηλώσεις της.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σκοποβολής επισήμανε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ: “Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Έχουν όλοι οι αθλητές πίεση. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση. Είμαστε ακριβώς στα μισά. Για κάθε αθλήτρια δεν μπορεί να πεις κανείς τίποτα. Η κατάταξη που βλέπετε σήμερα μπορεί να αλλάξει αύριο. Με τον πατέρα μου μιλούσαμε καθαρά για τεχνικά θέματα και για τη διαχείριση του άγχος μου στις βολές. Αυτό γίνεται για να αποφορτιστεί ο σκοπευτής ή η σκοπεύτρια. Μας δίνεται αυτή η ευκαιρία ζητώντας σχετική άδεια“.

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο πρόσθεσε: “Δεν αισθάνομαι την πίεση. Θα με δυσκόλευε στον αγώνα. Είμαι προσηλωμένη στο τι πρέπει να κάνω στον αγώνα και τι όχι. Είναι πολύ μεγάλο ατού το γεγονός ότι το σκοπευτήριο του δεύτερου προκριματικού είναι ίδιο με αυτό που θα γίνει ο τελικός“.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού η Κυρίδου (video)

Next Article

Ολυμπιακοί Αγώνες – Κολύμβηση: Χρυσό για την Κίνα στα 4Χ200μ ελεύθερο γυναικών με νέο παγκόσμιο ρεκόρ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: