24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Κορωνοϊός: Ανακαλύφθηκαν οι πρώτοι γενετικοί παράγοντες που αυξάνουν την πιθανότητα απώλειας όσφρησης ή γεύσης

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ορισμένες γενετικές παραλλαγές που βρίσκονται κοντά σε δύο γονίδια (UGT2A1 and UGT2A2), αυξάνουν κατά 11% την πιθανότητα ενός ατόμου να νιώσει απώλεια όσφρησης ή γεύσης μετά από λοίμωξη.

The post Κορωνοϊός: Ανακαλύφθηκαν οι πρώτοι γενετικοί παράγοντες που αυξάνουν την πιθανότητα απώλειας όσφρησης ή γεύσης appeared first on VOUCHER-ERGASIA.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κυκλάδες: Εντοπίστηκε μία ακόμα σορός σε κατάσταση προχωρημένης σήψης

Next Article

Λιβανός: Είναι η ώρα η ΕΕ να δημιουργήσει ειδικό πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης των γεωργών και των κτηνοτρόφων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: