Από τις πρωιμότερες περιοχές έχουν ξεκινήσει οι πρώτες σπορές του ξερού φασολιού, που θα συνεχιστούν μέχρι και αρχές Μαΐου. Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις δείχνουν μία σταθερότητα στις καλλιεργούμενες εκτάσεις, σημαντικό όμως ενδιαφέρον δείχνουν οι νέοι αγρότες για την καλλιέργεια, βλέποντας ότι το φασόλι με την πρωτεϊνική του αξία κερδίζει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και των […]
The post Ξερό φασόλι: Σταθερές και με έμφαση στην τοπική ταυτότητα οι καλλιέργειες appeared first on ypaithros.gr.