24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Laskos: Το ελληνικό fashion brand δημιούργησε t-shirts για φιλανθρωπικό σκοπό!

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το ατελιέ του Γιάννη Λάσκου συνεργάστηκε για καλό σκοπό με το Χατζηπατέρειο ίδρυμα ΚΑΣΠ Χατζηπατέρειο – Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού. Το ελληνικό fashion brand δημιούργησε ένα νέο t-shirt αφιερωμένο στα παιδιά του ιδρύματος, που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση και συναφείς διαταραχές.

Το ξεχωριστό design της μπλούζας βασίζεται στο γεωμετρικό μοτίβο της συλλογής ‘Back To Blanche vol.III’. Σχεδιάστηκε αρχικά από τον ταλαντούχο Γιάννη Λάσκο και στη συνέχεια, τα παιδιά του ιδρύματος – από 2,5 έως 10 ετών – χρωμάτισαν το μοτίβο. Δημιούργησαν έτσι μια νέα ιδέα, η οποία εκτυπώθηκε σε λευκά t-shirts.

Τα τελικά σχέδια είναι δύο: το πρώτο χρωματίστηκε με κηρομπογιές και το δεύτερο με νερομπογιές. Κάθε t-shirt είναι φτιαγμένο από 100% οργανικό βαμβάκι και εκτυπωμένο με οικολογικά χρώματα. Μπορούμε να το παραλάβουμε μέσα σε ένα χάρτινο ανακυκλώσιμο κουτί, που παραπέμπει σε box kid’s meal. Αυτό αποτελεί μια πολύ χαριτωμένη πινελιά, που προσδίδει μια fun διάθεση στην αγορά. Μπορούμε να προμηθευτούμε τα t-shirts από το atelier LASKOS. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η παραγγελία μέσα από τα social media, καθώς και τηλεφωνικά.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για το πρόγραμμα των μαθητών στο Χατζηπατέρειο ΚΑΣΠ. Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα, το συλλεκτικό t-shirt αποτελεί το ιδανικό δώρο τόσο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα όσο και για τους εαυτούς μας. Όχι μόνο είναι τρομερά trendy, αλλά και αποκτώντας το θα βοηθήσουμε σημαντικά το ίδρυμα.

Instagram: @laskosofficial

Facebook: @laskosofficial

LASKOS

Λεωφ. Συγγρού 239

ΤΚ. 171 22

Αθήνα

Τηλ. +30 694 062 6050

The post Laskos: Το ελληνικό fashion brand δημιούργησε t-shirts για φιλανθρωπικό σκοπό! appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Νέες αποκαλύψεις για Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: Στα μπουζούκια δύο μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Next Article

Σοφία Βογιατζάκη: «Δημιουργήθηκε θέμα στην παράσταση, ήταν κακοί συνεργάτες»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: