24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Αρ. Πελώνη: Μέσα στην εβδομάδα συνεδριάζει η Επιτροπή για τις μάσκες – Live η ενημέρωση

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας εξακολουθεί να βελτιώνεται, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, επαναλαμβάνοντας πάντως την έκκληση του πρωθυπουργού προς τους πολίτες, να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό.

Η κα Πελώνη επισήμανε, ωστόσο, την ανάγκη επαγρύπνησης γι’ αυτό, όπως είπε, αποφασίστηκε «παράταση των self test για κάποιες ομάδες». Ειδικότερα, γι’ αυτό ανέφερε: «αναμένουμε την τελική απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Όπου υπάρξει πρόβλημα, θα διατεθούν από τα σουπερμάρκετ».

Δείτε εδώ ζωντανά την ενημέρωση από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, προς τους δημοσιογράφους για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Ερωτηθείσα για το πόσο σύντομα θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους η κα Πελώνη απάντησε: «Όλοι ελπίζουμε πως βρισκόμαστε κοντά σε αυτό, σε κάθε περίπτωση είναι μια απόφαση που θα πρέπει να λάβουν οι ειδικοί. Εντός της εβδομάδας θα συζητηθεί το θέμα στην επιτροπή των ειδικών».

Σχετικά με την αναφορά του προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας στο πλαίσιο του Euro 2020, όπου αποκαλούσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ως «Μακεδονία» είπε: «Καλούμε τον κ. Ζάεφ να απέχει από κάθε διχαστική ρητορική».

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΕΣΗΕΑ: Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ- «Υποκατάσταση δημοσιογράφων»

Next Article

Νέο «χτύπημα» της ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: