24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Μαλλιά κουβάρια» και δικαστική διαμάχη οικογένειας για 4.600 λίρες κρυμμένες… σε βαρέλι: Ο Παλαιοκώστας και τα μετρητά… σε παπά

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
«Μαλλιά κουβάρια» και δικαστική διαμάχη οικογένειας για 4.600 λίρες κρυμμένες... σε βαρέλι: Ο Παλαιοκώστας και τα μετρητά... σε παπά

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε η 68χρονη κουνιάδα ενός 76χρονου επιχειρηματία, κατηγορούμενη για διακεκριμένη κλοπή, όπως και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Με την απολογία της 68χρονης κατηγορουμένης θα συνεχιστεί στις 15 Δεκεμβρίου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας η δίκη για την κλοπή 4.600 λιρών από το πατρικό επιχειρηματία, σε κωμόπολη των Τρικάλων, η αξία των οποίων αγγίζει τα… 2 εκατομμύρια ευρώ,.

Λίρες που, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, αποκτήθηκαν από τις εμπορικές δραστηριότητες του 76χρονου έως το 1973 και βρίσκονταν κρυμμένες σε βαρέλι στα καυσόξυλα από το 1987 μέχρι τις 8 Μαρτίου 2011, οπότε και κλάπηκαν.

Όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», η οικογενειακή υπόθεση έφτασε να εκκρεμεί για περισσότερο από 11 χρόνια, με τις δύο πλέον πλευρές να αντιπαρατίθενται στα Δικαστήρια.

Αιτία για να διαρραγούν οι άλλοτε καλές οικογενειακές σχέσεις αποτέλεσε ένα δοχείο λαδιού με 4.600 λίρες που ο 76χρονος επιχειρηματίας έκρυψε κάτω από τόνους καυσόξυλων στο πατρικό του σπίτι, «σε μέρος που ήμουνα σίγουρος πως δεν θα φανταζόταν κάνεις», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε χθες στην κατάθεσή του.

Αναφερόμενος στην κουνιάδα του, το θύμα της κλοπής υπογράμμισε πως «δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε ποτέ ότι το έκανε δικός μας άνθρωπος».

Να σας πω την αμαρτία μου, σε άλλον πήγε το μυαλό μας. Τους είχαμε στη δουλειά μας, τους παντρέψαμε, τους μεγαλώσαμε. Αποδείχτηκε μεγάλος σατανάς, τόνισε αναφερόμενος στην κουνιάδα του, εξιστορώντας όλη την υπόθεση.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι η κουνιάδα του για να τους παραπλανήσει απέδιδε την κλοπή στον… Παλαιοκώστα.

Σημείωσε, ακόμγ, την έκπληξη του όταν από την Αστυνομία Τρικάλων εξιχνίασαν την υπόθεση και ανακάλυψαν πως δράστιδα της κλοπής είναι η κουνιάδα του:

«Εκεί ομολόγησε ότι πήρε τις λίρες, η γυναίκα μου έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι είναι η αδερφή της. Τους παρείχαμε τα πάντα… Με πόνο ψυχής το λέω να τους έχω κάνει τόσα καλά και να με κλέβουν…»

Για φύλαξη μετρητά στον… ιερέα

Στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας χθες κατέθεσαν αρκετοί μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και ιερέας των Τρικάλων, ο οποίος, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως η 68χρονη του παρέδωσε 42.000 ευρώ σε μετρητά και 50 λίρες, γιατί «δεν είχε πού να της αφήσει».

Σύμφωνα με τον 76χρονο, οι λίρες που βρέθηκαν στην κατοχή του ιερέα προέρχονται από τις κλεμμένες, όπως και χρηματικά ποσά που βρέθηκαν σε λογαριασμούς τρίτων προέρχονται από την εκποίηση των κλεμμένων λιρών.

Να σημειωθεί ότι παρά τα όσα κατέθεσε χθες ο 76χρονος επιχειρηματίας περί ομολογίας της κλοπής στην ΕΛ.ΑΣ., η 68χρονη κουνιάδα του – όπως και πρωτόδικα – ισχυρίζεται πως οι λίρες προέρχονται από την περιουσία του πατρός της και πως δεν ανήκουν στο γαμπρό της.

#ΛΑΡΙΣΑ #ΛΙΡΕΣ #ΚΛΟΠΗ #ΔΙΚΗ #ΚΟΥΝΙΑΔΑ



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κίνα: Το μυστήριο με τα πρόβατα που περπατούν κυκλικά επί 12 ημέρες – Αλλόκοτες εικόνες

Next Article

Λάβρος ο Ζαραλίκος κατά Περιφερειάρχη Ηπείρου για την καταστροφή στο Λούρο (Βίντεο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: