24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ παραμένει στη θέση του

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα παραμείνει στη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως αναφέρουν διάφορα διεθνή ΜΜΕ. Ο Νορβηγός προπονητής βρίσκεται σε μεγάλη πίεση ύστερα και από τη συντριβή του συλλόγου στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ, όμως η διοίκηση της ομάδας φέρεται να τον στηρίζει, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Χαρακτηριστικός είναι ο διχασμός μεταξύ του αγγλικού και του ιταλικού Sky. Το τελευταίο δημοσιοποίησε τη Δευτέρα συζητήσεις του συλλόγου με τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος ύστερα από την κατάκτηση του περσινού σκουντέτο με την Ίντερ, ενώ την Τρίτη το αγγλικό Sky ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Το Athletic υπερθεματίζει με ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρει ότι ο 48χρονος προπονητής ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες των “κόκκινων διαβόλων” ότι δεν υπάρχει σκέψη αντικατάστασης αυτήν τη στιγμή, αφού δεν υπάρχει η τοξικότητα που υπήρχε στα αποδυτήρια σε προηγούμενες περιόδους, όπως εκείνη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Το βέβαιο είναι ότι το πρόγραμμα των επόμενων ημερών δεν αφήνουν περιθώρια για κινήσεις που χρειάζονται το χρόνο τους. Η Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο Λονδίνο με την Τότεναμ την επόμενη αγωνιστική στην Premier League και τρεις ημέρες αργότερα ταξιδεύει στο Μπέργκαμο για το παιχνίδι με την Αταλάντα στο Champions League. Επιστρέφει στο Μάντσεστερ για να υποδεχθεί τη Σίτι στο ντέρμπι της πόλης και ακολουθεί η διακοπή για το “παράθυρο” των εθνικών ομάδων του Νοεμβρίου.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο Mπογιέ ρολάρει και φέρνει το 3.90 στη Βιτόρια

Next Article

Η Θέλτα επικράτησε άνετα με 3-0 και «βύθισε» ακόμη περισσότερο τη Χετάφε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: