24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μαντσίνι: “Η Νάπολι μπορεί να είναι η ομάδα-αποκάλυψη της φετινής Serie A”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η τελική φάση του Nations League πλησιάζει (6-10 Οκτωβρίου σε Τορίνο και Μιλάνο) και όπως είναι λογικό οι φίλοι της εθνικής Ιταλίας αδημονούν για μία ακόμα σημαντική διοργάνωση στην οποία θα πάρει μέρος η ομάδα τους, μετά από τον θρίαμβο του περασμένου καλοκαιριού με την κατάκτηση του Euro 2020.

Ο ίδιος πάντως ο αρχιτέκτοντας της σκουάντρα ατζούρα εδώ και μία τριετία, Ρομπέρτο Μαντσίνι, φρόντισε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, λέγοντας σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή TGPoste: “Χρειάζεται πάντα να κρατάμε κάποια γούρια, δεν μπορούμε να κάνουμε σαν τους Άγγλους που πριν τον τελικό είχαν κάνει ήδη τατουάζ με το Κύπελλο…

Το Nations League είναι σημαντικό τουρνουά και, παίζοντας στην Ιταλία, ελπίζουμε πως μπορούμε να το κατακτήσουμε. Έπειτα, τον Νοέμβριο θα έχουμε και τα δύο τελευταία παιχνίδια μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν στο Κατάρ το 2022″.

Όσον αφορά στο μυστικό για την επιτυχία της Ιταλίας επί των ημερών του, ο “Μάντσιο” επεσήμανε: “Θα πρέπει πάνω από όλα να γνωρίζεις το υλικό που έχεις και έπειτα να δείχνεις εμπιστοσύνη στο τιμ με το οποίο δουλεύεις μαζί, που στην περίπτωσή μας είναι οι παίκτες.

Πιστεύω ότι στον αθλητισμό δύσκολα αποτυγχάνουν οι Ιταλοί και όταν υπάρχει πάθος, ακόμα και μέσα από δύσκολες στιγμές, πιστεύω ότι καταφέρνουμε πάντα να πετύχουμε το καλύτερο”.

Ερωτηθείς τέλος για το πώς βλέπει να εξελίσσεται η φετινή Serie A, ανέφερε: “Πιστεύω ότι είναι λογικό να υπάρχει ισορροπία στην αρχή της σεζόν, πολλοί παίκτες έπαιξαν στο Euro και στο Copa America, οπότε δεν επέστρεψαν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Μπορεί να γίνει ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες να παλεύουν μέχρι το τέλος. Η αποκάλυψη; Μπορεί να είναι η Νάπολι. Άρχισε καλά, κατά τη γνώμη μου είναι δυνατή εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει επίσης η Αταλάντα που εδώ και μερικά χρόνια είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας”.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι rapid test το Σάββατο (25/9)

Next Article

«Καθαρή» από ban η ΑΕΚ, θα παραταχθεί πλήρης στο Super Cup

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: