24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Marc Anthony: Τέταρτο στεφάνι για τον 54χρονο πρώην σύζυγο της Jennifer Lopez – Παντρεύτηκε την 23χρονη αγαπημένη του

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Marc Anthony παντρεύτηκε για τέταρτη φορά ανεβαίνοντας τα… σκαλιά της εκκλησίας με την 23χρονη Nadia Ferreira έπειτα από έναν αρραβώνα οκτώ μηνών.

Ο 54χρονος καλλιτέχνης και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη Μις Υφήλιος παντρεύτηκαν σε μία λαμπερή τελετή στο Μουσείο Τέχνης Perez στο Μαϊάμι. Στον γάμο, ωστόσο, δεν έδωσαν το “παρών” η πρώην σύζυγός του Jennifer Lopez με τον Ben Affleck ούτε και τα δίδυμα παιδιά τους, τα 14χρονα Emme και Max.

Σύμφωνα με το Hola, ο γάμος τελέστηκε στις 19.30 του Σαββάτου, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως ο δήμαρχος του Μαϊάμι Francis X. Suarez ήταν αυτός που πάντρεψε το ζευγάρι, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Maluma, David Beckham και Romeo Santos, αλλά και οι Salma Hayek, Lin Manuel Miranda και Luis Fonsi.

Την ένωση ευλόγησε ο πατήρ Jorge πριν οι δύο ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης, τους οποίους επισφράγισαν μ’ ένα φιλί.

Η νύφη φορούσε ένα φόρεμα της Galia Lahav ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με Christian Dior.

Σύμφωνα με το Hola, το νυφικό φόρεμα ήταν ρομαντικό, με όμορφες λεπτπμέρειες από δαντέλα και μακριά ουρά. Ο Marc είχε κουμπάρο του τον David μαζί με τον στενό φίλο Carlos Slim, ενώ η Nadia επέλεξε τη φίλη της Maria Elena Torruco, η οποία είναι παντρεμένη με τον Carlos Slim Domit, τον πρωτότοκο γιο του Carlos Slim.

Και μπορεί τα παιδιά του με την JLo να μην τίμησαν τον μπαμπά τους, αλλά οι δυο γιοι του Cristian, 21 ετών και Ryan, 19 ετών που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Dayanara Torres, βρέθηκαν στο πλευρό του Anthony για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

The post Marc Anthony: Τέταρτο στεφάνι για τον 54χρονο πρώην σύζυγο της Jennifer Lopez – Παντρεύτηκε την 23χρονη αγαπημένη του appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Καρδιαγγειακά: Πώς συνδέονται με τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης

Next Article

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: «Δεν ψωνίστηκα, αγχώθηκα που θα το δουν πιο πολλά μάτια στο Netflix»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: