24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μαρτίνς: «Είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Μαρτίνς: «Είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση»

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, θέλησε να κρατήσει τα θετικά στοιχεία από την ήττα κόντρα στην Άιντραχτ (1-2), ενώ δήλωσε ευχαριστημένος, από την εμφάνιση του Ονιεκούρου.

Επιπλέον αναφέρθηκε για την πίεση που δημιουργείται στην ομάδα, αλλά και στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ιωνικό (7/11, 19.30):

«Το παιχνίδι της Κυριακής παρά το γεγονός ότι παίζουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από τη Super League 2 ξέρουμε πως θα έχει δυσκολίες γιατί αυτός ο αντίπαλος έχει αποδείξει πως κάνει ένα καλό πρωτάθλημα έως τώρα. Έχει ενδιαφέροντες παίκτες, έχει και κάποιους γνωστούς, νομίζω λοιπόν πως θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί, να ανοίξουμε τους χώρους γιατί σίγουρα θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Ο αντίπαλος θα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να καλύψουμε τα κενά».

Για τη μεσαία γραμμή που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, κορωνοϊό και αν χρειάζεται φρεσκάρισμα:

«Χθες παίξαμε με μια γερμανική ομάδα. Οι γερμανικές ομάδες φημίζονται για την πολύ καλή φυσική κατάσταση τους και πραγματικά είναι δύσκολο να βρεις γερμανική ομάδα να είναι χειρότερη σε φυσική κατάσταση απ’ οποιαδήποτε άλλη. Είδαμε όμως πως ο Ολυμπιακός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στο κομμάτι αυτό, ήμασταν δυνατοί, κυρίαρχοι στο παιχνίδι και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε το δυνατό στοιχείο αυτό της Άιντραχτ με μεγάλη επιτυχία.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε πως οι παίκτες μας είναι καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα. Φυσικά μετά το χθεσινό παιχνίδι σήμερα αναλύουμε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και βλέπουμε ποιος είναι σε καλή κατάσταση ώστε να αγωνιστεί την Κυριακή. Μπορούμε να πούμε όμως ότι δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να έχει ιδιαίτερα προβλήματα φυσικής κατάστασης ενόψει της Κυριακής».

Για το αν του έφερε χαμόγελα η εμφάνιση του Ονιεκούρου κόντρα στην Άιντραχτ:

«Ναι φυσικά είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Ονιεκούρου από τη μέρα που ήρθε έως σήμερα δείχνει συνεχώς σημάδια βελτίωσης. Θέλει χρόνο συμμετοχής για να δείξει τι μπορεί να προσφέρει, είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να προσφέρει. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη χθεσινή του εμφάνιση και είμαστε σίγουροι πως έτσι πρέπει να συνεχίσει και θα το κάνει».

Για το αν η πίεση που έχει δημιουργηθεί θα βοηθήσει τον ίδιο και την ομάδα:

«Η πίεση είναι κάτι στο οποίο είμαστε συνηθισμένοι, είναι έτσι η καθημερινότητα μας, είναι η ζωή μας. Όλοι όσοι βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό έχουμε μάθει να ζούμε με την πίεση αυτή. Δεν αποτελεί κάτι το καινούριο και φυσικά μέσα απ’ αυτή την πίεση μπορούν να βγουν αρκετά θετικά πράγματα όπως πάντα.

Χθες κάναμε ένα καλό παιχνίδι και παρόλο που χάσαμε μπορούν να βγουν αρκετά θετικά πράγματα από το ματς. Είμαστε λυπημένοι, απογοητευμένοι, γιατί δεν είναι αυτό για το οποίο προσπαθήσαμε. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε πως μετά από μια τέτοια απόδοση θα χάναμε το παιχνίδι, ωστόσο υπάρχουν θετικά πράγματα. Το γεγονός ότι σταθήκαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είμαστε με την αυτοπεποίθηση μας ψηλά παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα μας αδίκησε».

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ζάλγκιρις – Άλμπα Βερολίνου 71-79: Γερμανικό διπλό στην καυτή Zalgirio Arena

Next Article

Ματαίωση Αγώνα Ταχύτητας Αυτοκινήτων στα Μέγαρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: