24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μεγάλη ζημιά στο γόνατο για Τουράμ, η Γκλάντμπαχ τον χάνει για μήνες

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Έχοντας πραγματοποίησει δύο αρκετά καλές σεζόν την περαμένη διετία στην Γερμανία με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ ο Μάρκους Τουράμ έφτασε στο προνομιακό σημείο να βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ, στην προσπάθεια των πρωταθλητών Ιταλίας να πλαισιώσουν τους Τζέκο – Μαρτίνες στη γραμμή κρούσης τους.

Ωστόσο, η τύχη γύρισε την πλάτη στον Γαλλο φορ σε μία εξαιρετικά παραγωγική για αυτόν περίοδο, αφού τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της Γκλάντμπαχ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τα νέα που έδωσε στη δημοσιότητα το ιατρικό επιτελείο των πουλαριών ήταν πολύ άσχημα.

“Ρήξη έσω συνδέσμου στο δεξί γόνατο” ήταν η διάγνωση για τον Τουράμ, ο οποίος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η επάνοδός του στα γήπεδα θα χρειστεί αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ιταλικά μίντια, μετά από αυτή την άσχημη εξέλιξη, οι άνθρωποι της Ίντερ στρέφονται πλέον στις άλλες δύο περιπτώσεις που είχαν ψηλά στη λίστα τους για την ενίσχυση της επίθεσης, με τους Κορέα (Λάτσιο) και Μπελότι (Τορίνο) να είναι τα ονόματα που ερίζουν για να συμπληρώσουν το φετινό μεταγραφικό παζλ των νερατζούρι.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Παναθηναϊκός: Έρχεται την Τετάρτη και υπογράφει ο Λούντκβιστ (photos)

Next Article

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Λούντκβιστ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: