Η εξάρτηση της ΕΕ από τις εισαγωγές πρωτεϊνούχων προϊόντων συνδέεται, κυρίως, με εδαφοκλιματικούς και διαρθρωτικούς λόγους, όπως το μέγεθος των εκμεταλλεύσεων, η διαθέσιμη γη, η ανταγωνιστικότητα των διάφορων καλλιεργειών και, συνολικά, το λιγότερο ευνοϊκό έδαφος και κλίμα για συγκεκριμένα προϊόντα, όπως η σόγια. Με βάση αυτά, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταγράφει στη μελέτη της, με τίτλο «Πρωτεΐνες ζωοτροφών: […]
The post Μελέτη Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Τρόποι μείωσης της εξάρτησης από εισαγόμενες ζωοτροφές appeared first on ypaithros.gr.