Τα κράτη-μέλη της ΕΕ έχουν υπερβεί τα όρια της βιοχωρητικότητας της Ευρώπης, με την κύρια ευθύνη να βαραίνει το ευρωπαϊκό σύστημα τροφίμων, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Food. Η βιοχωρητικότητα είναι η ικανότητα μιας περιοχής να υποστηρίζει την ανθρώπινη ζωή με την παραγωγή τροφής και καυσίμων από τη γη, σε […]
The post Μελέτη: Ο κλάδος τροφίμων της ΕΕ ενοχοποιείται για την κρίση βιωσιμότητας του πλανήτη appeared first on ypaithros.gr.