24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μέσι: “Δεν είναι αντίο, είναι εις το επανιδείν”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Λιονέλ Μέσι το μεσημέρι της Κυριακής (8/8) με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε αντίο στην Μπαρτσελόνα στην οποία δεν θα συνεχίσει με τον ίδιο να λυγίζει και καρδιές να ραγίζουν. Ο Αργεντινός τόνισε πως ήθελε να μείνει στην ομάδα ενώ σημείωσε πως η Παρί είναι ένα ενδεχόμενο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Λίγες ώρες αργότερα ο Μέσι αποχαιρέτησε τον κόσμο της Μπαρτσελόνα και με μήνυμα του στο instagram το οποίο συνόδευσε με φωτογραφίες από το αντίο του μαζί με όλα τα τρόπαια, την οικογένεια του και τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος στο μήνυμα του τόνισε πως δεν λέει αντίο, αλλά εις το επανιδείν αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο της επιστροφής του στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

“Θα ήθελα να φύγω με έναν διαφορετικό τρόπο αν και θεωρώ ότι ένα αντίο ποτέ δεν είναι όμορφο. Θα ήταν υπέροχο να συνεχίσω εδώ. Έκανα οτιδήποτε περνούσε από το χέρι μου αλλά αυτό δεν συνέβη. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω σε όλους όσους με συντρόφευαν όλα αυτά τα χρόνια στο κλαμπ. Και για τους οπαδούς μας, που μου έδωσαν τόσο αγάπη την οποία προσπάθησα να τη δώσω πίσω δίνοντας τα πάντα φορώντας αυτή τη φανέλα. Φεύγω αλλά δεν λέω αντίο, είναι εις το επανιδείν… Πάμε Μπάρτσα”.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πόλο εφήβων: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός – Επικράτησε του Ολυμπιακού με 10-6

Next Article

LIVE Stream: Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: