24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μέσι: Μυστήριο με την άφιξη στο Παρίσι

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Γαλλίας, αφού αναμένεται στο Παρίσι για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την ένταξή του στην Παρί.

Ο Αργεντινός θα ταξίδευε με προορισμό τη γαλλική πρωτεύουσα από την Κυριακή, έπειτα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το “αντίο” του στην Μπαρτσελόνα, όμως μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας δεν έχει προσγειωθεί στο Παρίσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, παρόντες στην υποδοχή θα ήταν ακόμα και ο πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νασέρ αλ Κελαϊφί.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, απλός κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο Μπουρζέ, περιμένοντας τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου να φτάνει στην πόλη για πρώτη φορά όχι ως αντίπαλος. Όμως το μεσημέρι οι άνθρωποι ασφαλείας του αεροδρομίου ενημέρωσαν το κοινό ότι ο Μέσι δεν θα αφιχθεί εντός της ημέρας, σύμφωνα με την Parisien.

Το πρόγραμμα του 34χρονου επιθετικού θα τον οδηγήσει στο “Παρκ ντε Πρενς” για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές και υπολογίζεται ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει η παρουσίασή του.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η «δημοσιογραφία» που φέρνει αναγούλα!

Next Article

Μάβερικς: Έφτασαν Σλοβενία οι Νοβίτζκι, Κιντ και Κιούμπαν για το νέο συμβόλαιο του Ντόντσιτς

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: