24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μια πρώτη γεύση από το νέο της τραγούδι δίνει στους fans της η Adele

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Adele επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι, το πρώτο μετά το άλμπουμ του 2015 «25» – το οποίο κατέκτησε την κορυφή των charts σε ολόκληρο τον κόσμο και τιμήθηκε με το βραβείο άλμπουμ της χρονιάς στα Grammy – δίνοντας μια πρώτη γεύση με ένα video clip από το κομμάτι “Easy On Me”.

Γνωστή για την εκπληκτική της φωνή και δημοφιλείς μπαλάντες όπως το “Hello” και το “Someone Like You”, η ταλαντούχα βρετανίδα καλλιτέχνιδα, ανανεωμένη σε εμφάνιση, ανέβασε ένα ασπρόμαυρο video λίγων δευτερολέπτων στους λογαριασμούς της στο Twitter και το Instagram, με τη λεζάντα “Easy On Me – 15 Οκτωβρίου”.

Η Adele ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της!

Στο video διακρίνεται η τραγουδίστρια μέσα σε ένα αυτοκίνητο, να βάζει μια κασέτα στο κασετόφωνο, να ελέγχει τον πίσω καθρέπτη, να ανεβάζει τον ήχο της μουσικής και κατόπιν να οδηγεί μέσα σε ένα όχημα γεμάτο από τα υπάρχοντά της.

Το clip γυρίστηκε σε μια ιστορική περιοχή κοντά στο Κεμπέκ του Καναδά τον Σεπτέμβριο, από τον σκηνοθέτη Xavier Dolan, που είχε υπογράψει και το αντίστοιχο video για το hit “Hello” που σήμερα αγγίζει τα 3 δις εκ. views.

Τις τελευταίες ημέρες, οι fans της έκαναν εικασίες στο διαδίκτυο σχετικά με το αν η 33χρονη επρόκειτο να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, καθώς ο αριθμός “30” εμφανίστηκε μυστηριωδώς σε κτίρια σε ολόκληρο τον κόσμο. H Adele αναφερόταν στην ηλικία της, όταν έδινε τίτλο στα τελευταία τρία της άλμπουμ, “19”, “21” και “25” και φαίνεται πως η επιτυχημένη συνταγή συνεχίζεται.

The post Μια πρώτη γεύση από το νέο της τραγούδι δίνει στους fans της η Adele appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αφροδίτη στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Next Article

Η Αθηνά Ωνάση σε μία σπάνια κοσμική εμφάνιση! Δείτε πώς είναι σήμερα η χρυσή κληρονόμος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: