24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: “Να γίνουμε πιο επιθετικοί, να τρώμε σίδερα”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το φιλικό με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για την ΑΕΚ, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να δηλώνει στο φινάλε του αγώνα πως δεν του άρεσε η αντίδραση των παικτών του στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και πως θα πρέπει να δουλέψουν όλοι μαζί σε κάποια πράγματα.

Μία ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Κυριακής, ο προπονητής των κιτρινόμαυρων θέλησε να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας του και σε ομιλία προς τους κιτρινόμαυρους ποδοσφαιριστές, τούς ζήτησε να μπαίνουν με μεγαλύτερη επιθετικότητα στα παιχνίδια για να παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

“Το πιο σημαντικό και αυτό που μετράει ειδικά τώρα, είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Όποιο και αν είναι το παιχνίδι. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να τα δίνουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Να τρώμε σίδερα.

Να γίνουμε πολύ πιο aggressive, πιο επιθετικοί. Δεν εννοώ να ξεφεύγουμε. Αλλά να γινόμαστε πολύ επιθετικοί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Έτσι σας θέλω.

Και όταν το κάνουμε, το αποτέλεσμα θα έρχεται. Στο ματς χθες (σ.σ. του Σαββάτου) είχαμε κάποιες καλές στιγμές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει όμως να τις κάνουμε περισσότερες αυτές τις καλές στιγμές, αλλά και να τις εκμεταλλευόμαστε.

Να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί. Επίσης πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και στον τρόπο εφαρμόζουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει”, ήταν το μήνυμα του Μιλόγεβιτς στους παίκτες του, που θέλει να τους δει όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμους ενόψει της έναρξης της φετινής Super League Interwetten.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο Χασάν Μάρτιν χειρουργήθηκε τον Μάιο χωρίς να ενημερώσει εξ αρχής τον Ολυμπιακό

Next Article

Παναρκαδικός: Απέκτησε Κυριάζο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: