24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μιλόγεβιτς: “Θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο στο αυριανό παιχνίδι”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Βέλεζ Μόσταρ, για τον επαναληπτικό του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League θεωρεί ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στο αυριανό (29/07) παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ο Σέρβος τεχνικός της Ένωσης, δεν έδωσε κάποια είδηση αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ενώ τόνισε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη διαιτησία του πρώτου παιχνιδιού, αν και θεωρεί ότι η ομάδα του είναι εκείνη που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα, λόγω της κακής της εικόνας

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιλόγεβιτς: Για το τι διαφορετικό θα δούμε στο αυριανό παιχνίδι: “Πριν απαντήσω στην ερώτηση, να πω ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος με τίποτα από το προηγούμενο παιχνίδι. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα. Δεν θέλω να έχω δικαιολογία και δεν με νοιάζει να έχω“.

Αυτό το χρονικό διάστημα μετά το παιχνίδι προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και θεωρώ ότι αύριο θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο“.

Για την εμπειρία που έχει ο ίδιος στις προκρίσεις του: ” Έγω θέλω να περάσω ένα στοιχείο από τη μέρα που ήρθα με τα παιδιά, κάποια στοιχεία πρέπει να τα έχουμε ανεξαρτήτως τον αντίπαλο που παίζουμε”.

Σίγουρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διπλές οι απαιτήσεις, πέρυσι ήταν μονά τα παιχνίδια. Αυτή είναι η δεύτερη ευκαιρία και σίγουρα με τον νέο κανονισμό με το εκτός έδρας γκολ, γίνανε πιο δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, να έχουμε τα στοιχεία που θέλω να έχει ομάδα, να πολεμάει για κάθε μπάλα, να έχει πειθαρχία και τρεξίματα“.

Τα υπόλοιπα είναι τακτική. Αλλά και ότι τακτική να έχουμε, είναι πολύ σημαντική η ατομική προσπάθεια. Όλοι να ανταποκριθούν στα επιθετικά και τα αμυντικά καθήκοντά τους στο παιχνίδι, να βγάλουν πείσμα και πάθος και να παλεύουν όλοι. Ελπίζω να έχουμε αυτά τα στοιχεία αύριο“.

Για το αν θα βοηθήσουν οι μεταγραφές στο αυριανό παιχνίδι: “Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Αυτά τα παιδιά είχαν προπονήσεις πριν έρθουν στην ΑΕΚ, είναι και κάποια παιδιά που ξέρουν το DNA της ΑΕΚ“.

Αυτό που με ευχαριστεί πολύ είναι που όλα τα παιδιά είναι αποφασισμένα και όλοι θέλουν να παίζουν. Από εκεί και πέρα, είμαι σε προσωπική επαφή μαζί τους, να δω σε τι κατάσταση είναι, αλλά θεωρώ ότι οι παίκτες είναι αρκετά καλά“.

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η υψηλή πίεση: “Αν μας επηρέαζει αρνητικά καλύτερα να μην συμμετέχουμε στο άθλημα. Μας λείπουν οι φίλαθλοι. Για μένα ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε με κόσμο. Περιμένω να έρθουν και οι δικοί μας να δουν το παιχνίδι“.

Από την μεριά μου, θα ήθελα να τους ζητήσω λίγο υπομονή. Ας με κρίνουν από το πρώτο παιχνίδι. Ξέρω ότι δεν έχουμε χρόνο, απλά εύχομαι και θέλω να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε κάτι που ονειρεύονται οι φίλοι της ΑΕΚ. Τώρα που θα φτάσουμε έχω απαγορεύσει τα μεγάλα λόγια, στα αποδυτήρια, δεν μου αρέσει να λέμε πολλά στα αποδυτήρια και να μην κάνουμε τίποτα στον αγωνιστικό χώρο“.

Για το ποιό θεωρεί ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος του στο πρώτο παιχνίδι: “Ο κάθε προπονητής έχει την τακτική του. Ότι πλάνο και να έχουμε αν χάνουμε τις προσωπικές μονομαχίες δεν θα πάει τίποτα καλά. Δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι, δεν μας βγήκε τίποτα καλά“.

Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ προσπαθώ να ξεχάσω, αν και κάθε ήττα δεν είναι καλή, αλλά μπορούμε να μάθουμε πολλά από τα λάθη που έχουμε κάνει. Εγώ νομίζω ότι έχουμε μάθει πολλά από τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι“.

Για τα διαιτητικά λάθη και αν θεωρεί ότι επηρέασαν το αποτέλεσμα: “Πάντα ξέρετε τι φέρνει μια ήττα στην ομάδα και τι μια νίκη. Δεν θέλω να κρίνω τη διαιτησία, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν ευχαριστημένος από τη διαιτησία. Δεν πρέπει να μένουμε όμως στη διαιτησία“.

Δεν πρέπει να παίζουμε έτσι στο πρώτο παιχνίδι. Πήραμε εύκολες κάρτες από φάουλ που ήταν δεν ήταν. Οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην ασχολούνται με τη διαιτησία. Μετά το παιχνίδι μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτά”.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ντούντιτς: «Είναι υπό πίεση η ΑΕΚ»!

Next Article

Ολυμπιακοί αγώνες – μπάσκετ: Εντυπωσιακή Γαλλία κόντρα στην Τσεχία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: