Το 1996 μια πυρκαγιά καίει ολοσχερώς ένα οινοποιείο, το οποίο κάποια χρόνια μετά, με τη θέληση και τη δουλειά ενός ανθρώπου, του Μιχάλη Γιαννίκου, αναγεννιέται από τις στάχτες του για να γίνει σήμερα ένα σύγχρονο οινοποιείο στην Κόρινθο και τα βιολογικά κρασιά του να ταξιδεύουν σε αγορές του κόσμου, όπως η Κορέα, οι ΗΠΑ, και […]
The post Μιχάλης Γιαννίκος: Με ρετσίνα από Ροδίτη και ακόμα δέκα ετικέτες κρασιού κατακτά τις αγορές από την Ασία μέχρι την Αμερική appeared first on ypaithros.gr.