24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μπαρτζώκας: «Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε – Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Μπαρτζώκας: «Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε – Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί»
Ο προπονητής των Πειραιωτών, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στα σημεία που θέλει να δει βελτίωση από τους παίκτες του, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι του ΜακΚίσικ:

«Πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο που μας στήριξε. Είμαστε στα τέλη Οκτωβρίου, τον μήνα με τους περισσότερους αγώνες της σεζόν. Πρέπει να εστιάζουμε σε κάθε ματς που έχουμε μπροστά μας, εκείνο με την Φενέρ που ακολουθεί. Για κάθε ομάδα είναι το 4ο ματς σε μία εβδομάδα. Αντιλαμβάνεται κανείς την σημασία κάθε ματς, το πόσο δύσκολο είναι με την καταπόνηση. Συγχαρητήρια στην Άλμπα, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς». ήταν τα λόγια του για το ματς απέναντι στους Γερμανούς και συνέχισε μιλώντας για τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του:

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που ανεβοκατεβαίνουν όπως η ομαδικότητα και η άμυνά μας που σήμερα δεν ήταν όπως έπρεπε. Είχαμε συγκεντρωθεί πάνω στον Σίκμα και στο να σταματήσουμε την κυκλοφορία. Είχε 7 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο και 8 συνολικά. Οι παίκτες πρέπει να είναι top αθλητές για να ανταπεξέλθουν. Κάποιοι μεγαλώνουν ως παίκτες μέσα στα παιχνίδια. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Το έλεγα όταν κερδίζαμε με μεγάλες διαφορές, όχι σήμερα. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να είμαστε πιο κυνικοί».

Για το ψηλό παιχνίδι που υπερτερούσαν απόψε οι φιλοξενούμενοι είπε:«Με την απουσία του Μάρτιν παίζουμε διαφορετικά σχήματα και έχουμε διαφορετικές τακτικές, Ο Φαλ παίζει 20-22 λεπτά και την υπόλοιπη ώρα παίζουν φόργουορντ. Έχουμε καλύτερο μαρκάρισμα στην περιφέρεια αλλά χάνουμε αλλού. Δεν αποτελεί δείγμα το σημερινό ματς. Ο Σίκμα είναι ίσως ο καλύτερος επιθετικός ριμπάουντερ στην διοργάνωση, έχει σχεδόν 4,5 ανά παιχνίδι. Δεν πρεπει να βγάζουμε συμπεράσματα. Είχαμε προετοιμασία, ένταση και κούραση μίας ημέρας για να διορθώσουμε πράγματα».

Τέλος αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του ΜακΚίσικ: «Μπήκε δυνατά σε μία φάση στο τέλος και πήρε γκολ-φάουλ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κάτι ανάλογο, κέρδισε 2 βολές σε μία άλλη φάση. Δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε overcoaching. Πρέπει να εστιάζουμε σε 2-3 πράγματα άμεσης προσαρμογής. Όλες οι ομάδες θα χάσουν μέσα στην σεζόν. Ιδίως στα μεγάλα κλαμπ αυτό φέρνει πίεση. Για να χάνουν οι ομάδες δεν θα παίζουν καλά, θα είναι κουρασμένες, δεν θα πηγαίνουν στα ριμπάουντ. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Η Άλμπα είναι πολύ καλή ομάδα. Κέρδισε 20 πόντους τον Αστέρα και σήμερα είχε περισσότερες ασίστ από εμάς. Θα γίνουν περίεργα αποτελέσματα. Κανένα ματς στην Euroleague δεν είναι εύκολο και τα must win είναι πιο δύσκολα από όλα».

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Euroleague: Πειθαρχικές διαδικασίες κατά Γιαννακόπουλου και ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Next Article

Η βαθμολογία της Euroleague και όλα τα highlights – Εντός 8άδας ο Ολυμπιακός (videos+photos)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: