24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μπενφίκα – Μπάγερν 0-4: Οι αδίστακτοι Βαυαροί διέλυσαν στο τελευταίο 20λεπτο την ομάδα του Βλαχοδήμου

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Μπάγερν είναι και φέτος μία ασταμάτητη μηχανή παραγωγής γκολ και νικών και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, εντός και εκτός έδρας, σε Bundesliga και Champions League. Το τελευταίο της θύμα ήταν η Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης (20/10) για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τους πρωταθλητές Γερμανίας των εννέα τελευταίων ετών να ισοπεδώνουν την ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου επικρατώντας 4-0 στο “Λουζ” της Λισσαβώνας σκοράροντας όλα τα γκολ τους από το 70′ και μετά και να παραμένουν στην κορυφή του ομίλου κάνοντας το “3 στα 3”.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε την Μπάγερν να κυριαρχεί όσον αφορά στην κατοχή της μπάλας και να ασκεί μεγάλη πίεση ανά διαστήματα στην Μπενφίκα, με την ομάδα του Ζουάν Ζεσούς να αντέχει όμως χάρη στο σωστό αμυντικό πλάνο της και να έχει σε καλή βραδιά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που αρνήθηκε το γκολ σε Λεβαντόβσκι και Κομάν σε αρκετά καλές ευκαιρίες που είχαν αμφότεροι να σκοράρουν.

Οι αετοί είχαν μάλιστα την πιο μεγάλη φάση στο πρώτο 45λεπτο, με το εξαιρετικό σουτ του Ντάργουιν να υποχρεώνει τον Νόιερ σε πολύ δύσκολη επέμβαση, με τους Βαυαρούς από την πλευρά τους να στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα (42′) αλλά το γκολ να μην μετράει μετά από χρήση του VAR καθώς ο Λεβαντόβσκι είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του για να νικήσει τον Έλληνα κίπερ των Πορτογάλων.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Βερίσιμο, Οταμέντι, Βερτόνχεν, Αλμέιδα (40′ Γκονσάλβες), Μάριο, Βάιγκλ, Γκριμάλδο, Σίλβα, Γιάρεμτσουκ, Νούνιες

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Κίμιχ, Σάμπιτζερ, Κομάν, Μίλερ, Σανέ, Λεβαντόβσκι

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Champions League: Στην κορυφή των σκόρερ ο Πικέ! (Photos)

Next Article

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αταλάντα: Το νικητήριο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 81′ για τους κόκκινους διαβόλους

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: