24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Μπρινιόλι: «Θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Ο Ιταλός γκολκίπερ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι», ενώ έδειξε ικανοποιημένος από την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό έως το 2024, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «tuttomercato» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στους «πρασίνους» και την προσεχή συμμετοχή στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Αρχικά, ο Ιταλός πορτιέρο ανέφερε για τον Παναθηναϊκό: «Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Θα συμμετάσχουμε και στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Πιστεύω ότι θα μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρεις πως είναι το ποδόσφαιρο. Πάντως αυτό που θέλω είναι να μείνω στην ομάδα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την κίνηση της Σπαλ να τον αποκτήσει:  «Yπήρχε αυτή η δυνατότητα. Ευχαρίστησα την ομάδα, όμως δεν ήταν κάτι τόσο προχωρημένο. Με έπεισαν να τελειώσω εδώ τη σεζόν», ενώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ανέφερε: «Ήταν κάτι το όμορφο. Η ομάδα, ο προπονητής, όλο το περιβάλλον ήταν κάτι νέο για μένα, όμως είμαι ευχαριστημένος».

Το άρθρο Μπρινιόλι: «Θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ματσάρα στο Σεράφειο και 1-1

Next Article

Αστέρας Τρίπολης: Τα παρασκήνια των podcast (video)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: