24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Μυθική» εκτός έδρας ανατροπή και νίκη της Λέστερ επί της Σπαρτάκ Μόσχας με 4-3 (highlights)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
«Μυθική» εκτός έδρας ανατροπή και νίκη της Λέστερ επί της Σπαρτάκ Μόσχας με 4-3 (highlights)

Παρά το γεγονός ότι μέχρι το 44′ ο αγγλικός σύλλογος βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, κατόρθωσε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει σπουδαία νίκη επί της Σπαρτάκ στη Μόσχα με το εντυπωσιακό 4-3.

 

Επί ένα ημίχρονο η Σπαρτάκ Μόσχας είχε στριμώξει άσχημα τη Λέστερ (σε αγώνα για τον 3ο όμιλο του Europa League), παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Σομπόλεφ και Λάρσον. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Πάτσον Ντάκα.

Τέσσερις ημέρες μετά την τρομερή εμφάνισή του στη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2 (όπου σημείωσε ένα γκολ), ο 23άχρονος επιθετικός από τη Ζάμπια, πέτυχε καρέ τερμάτων κόντρα στους Ρώσους κι οδήγησε τις «αλεπούδες» σε μία τρομερή ανατροπή μέχρι το τελικό 4-3.

Το νέο παιδί – θαύμα της Λέστερ, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Σάλτσμπουργκ μείωσε στο 45’ σε 2-1 και μέχρι το 54ο λεπτό είχε «γυρίσει» το σκορ με δικά του γκολ, τελειώνοντας υποδειγματικά τις δύο ασίστ του Ιχενάτσο και τη μία του Τίλεμανς.

Στο 79’ μετά από ακόμη μία εξαιρετική πάσα του Μάντισον, ο Ντάκα έκανε το 4-2 και παρά τη μείωση του σκορ από τον Σομπόλεφ στο 86’ (4-3), η Λέστερ κράτησε ως το τέλος μία πολύ σημαντική νίκη που την ανέβασε στη 2η θέση του ομίλου.

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Θρίαμβος του ΠΑΟΚ με 3-0 επί του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών

Next Article

Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ: «Να κυριαρχήσουμε», τόνισε ο Μπόιλεσεν – «Κατάσκοποι» Ζέκα, Οικονόμου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: