24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να αρχίσει ο κόσμος να με σέβεται»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω για να αρχίσει ο κόσμος να με σέβεται»

Ο Νεϊμάρ τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/9) σκόραρε στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Περού (2-0) στο 40′ και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Βραζιλίας στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής.

Ωστόσο, ο άσσος της Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε το παράπονο του, ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του από συμπατριώτες του και γενικά στη Βραζιλία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, τα κατάφερα προφανώς με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Αλλά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω με αυτήν την φανέλα, έτσι ώστε ο κόσμος να αρχίσει να με σέβεται», δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος ο 29χρονος επιθετικός λίγο μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε: «Οι κριτικές είναι κάθε είδους και συμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό. Είστε εσείς, οι δημοσιογράφοι, οι σχολιαστές και άλλοι, που αποφασίζετε. Μερικές φορές δεν μου αρέσει καν να δίνω συνεντεύξεις, αλλά στις σημαντικές στιγμές, έρχομαι να πω την γνώμη μου. Η ομάδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, ήμουν πάντα υπερήφανος γι ‘αυτό. Αλλά ταυτόχρονα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά για την Βραζιλίας και που είμαι ο καλύτερος σε ασίστ. Εάν θέλει ο Θεός, εάν όλα πάνε καλά, θα είναι τιμή να ξεπεράσω τον Πελέ».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο Εμάνουελ Τέρι θα παλέψει για μία θέση στο ρόστερ των Κινγκς

Next Article

Σάκκαρη: «Όλο το φταίξιμο είναι ξεκάθαρα δικό μου»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: