Νέο πρωτοποριακό Cruiser από τη Harley-Davidson

Χωρίς σχόλια Share:

Η Harley-Davidson εξελίσσεται και μας παρουσιάζει ένα νέο και άκρως πρωτοποριακό Cruiser. Το νέο επιθετικό FXDR 114 κάνει αισθητή την παρουσία του με στυλ που παραπέμπει στους αγώνες dragster, στο πεδίο δηλαδή που η ροπή φτάνει στην άσφαλτο με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο και η αδρεναλίνη ξεχειλίζει.

Το ολοκαίνουριο Harley-Davidson FXDR 114 συνδυάζει το άκρως επιθετικό στυλ dragster με την αιχμή της τεχνολογίας. Είναι ένα ασυμβίβαστο power cruiser που ανεβάζει τις επιδόσεις σε νέο επίπεδο και δίνει νέα δυναμική στη γκάμα της Harley-Davidson. Συνδυάζει την ασύγκριτη ροπή του κινητήρα Milwaukee-Eight 114 με την ευρεία χρήση εξαρτημάτων από αλουμίνιο και σύνθετα υλικά, που συμβάλλουν στη μείωση του συνολικού βάρους της μοτοσυκλέτας. Το αποτέλεσμα είναι αύξηση της απόδοσης σε όλα τα επίπεδα.

Το FXDR 114 είναι το δέκατο μοντέλο της Harley-Davidson που βασίζεται στην πλατφόρμα Softail που παρουσιάστηκε το 2018. Είναι επίσης το πιο πρόσφατο μοντέλο από τη γκάμα των 100 μοτοσυκλετών υψηλής απόδοσης, που σκοπεύει να παρουσιάσει το εργοστάσιο μέχρι το 2027.

Το αλουμινένιο ψαλίδι του FXDR 114 προσφέρει μείωση βάρους κατά 4,6 κιλά (6.25 κιλά από 10.88 κιλά ή ελαφρύτερο κατά 43%) συγκριτικά με το ατσάλινο ψαλίδι Softail και αποτελεί το σημείο έδρασης ενός εντυπωσιακού πίσω τροχού με ελαστικό 240 χιλιοστών. Επειδή το ψαλίδι είναι μη αναρτώμενο βάρος (μάζα κάτω από την ανάρτηση) που επηρεάζει σημαντικά την απόδοση της ανάρτησης, έχει ενισχυθεί περαιτέρω με οπίσθιο ελαφρύ γεμάτο τροχό 18 ιντσών.

Ο 19 ιντσών μπροστινός σφυρήλατος τροχός αλουμινίου είναι ελαφρύς και διαθέτει πολύ λεπτές ακτίνες. Η σέλα και η ουρά του FXDR 114 στηρίζονται σε ένα υποπλαίσιο συγκολλημένων σωλήνων αλουμινίου και το τμήμα της ουράς είναι κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά. Αυτό το τμήμα αντικαθιστά το ατσάλινο υποπλαίσιο, το ατσάλινο φτερό και τα αλουμινένια στηρίγματα του φτερού που χρησιμοποιούνται σε άλλα μοντέλα Softail και εξοικονομεί περίπου 3,17 κιλά. Το μπροστινό και το πίσω φτερό έχουν επίσης κατασκευαστεί από ελαφριά σύνθετα υλικά.

The post Νέο πρωτοποριακό Cruiser από τη Harley-Davidson appeared first on AutoMoto.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η Opel οραματίζεται το μέλλον με το GT X Experimental [VIDEO]

Next Article

Ένα πανίσχυρο Dodge Challenger έτοιμο για αγώνα drag

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: