
Το κρέας παραμένει σε κεντρική θέση στις τοπικές κουζίνες της Ανατολικής Ευρώπης, ωστόσο η τάση για εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης αρχίζει δειλά δειλά να κάνει αισθητή την παρουσία της. Αυτό συμβαίνει σχεδόν αποκλειστικά μέσω καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων, οι οποίες φιλοδοξούν να καλύψουν τη ζήτηση σε μια ανερχόμενη αγορά. Σύμφωνα με στοιχεία του Euromonitor, οι λιανικές πωλήσεις […]
The post Οι νεοφυείς επιχειρήσεις της Ανατολικής Ευρώπης ηγούνται της τάσης για εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης appeared first on ypaithros.gr.