24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά

Η απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ θορύβησε και τον αθλητικό κόσμο της χώρας με τις περισσότερες από τις ομάδες να αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια την Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά:

Την οδύνη της για την απώλεια της εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή έπειτα από γενναία μάχη με την ασθένειά της. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της», αναφέρεται σε ανάρτηση στα social media της ΚΑΕ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Μια αξιοπρεπής πολιτικός, μα πάνω απ’ όλα, μια γυναίκα που έδωσε γενναία μάχη για πολλά χρόνια με την ασθένεια της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Τη θλίψη της για την απώλεια της Φώτης Γεννηματά αλλά και τα συλλυπητήριά της στους οικείους της εκφράζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, δίνοντας γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…».

Τη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά εξέφρασε με ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, η οποία έδωσε με γενναιότητα τη μάχη με τον καρκίνο και αποτέλεσε παράδειγμα για όλους σε ολόκληρη την διάρκεια της ζωής της!», ανέφερε στο post της η Ένωση.

«Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια!», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για τη Φώφη Γεννηματά που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, έπειτα από πολυετή και γενναία μάχη με την ασθένειά της.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Στο ίδιο μήκος κύματος στάθηκε και η ΚΑΕ Άρης γράφοντας:

«Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Η αξιοπρέπειά της ως άνθρωπος και πολιτικός και η γενναιότητα με την οποία έδωσε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει…».

Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε και η ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ BC εκφράζει την οδύνη της για το χαμό της Φώφης Γεννηματά.

Ο αγώνας, η αξιοπρέπεια και η διαδρομή της Γυναίκας, της Μητέρας, της Πολιτικού συνιστούν φωτεινό παράδειγμα για όλες και όλους. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Αιωνία της η μνήμη».

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πανελλήνιο άρσης βαρών σε πάγκο: Τέσσερις προκρίσεις για παγκόσμιο και δύο πανελλήνια ρεκόρ στις Σέρρες

Next Article

Πετρόπουλος στο ertnews.gr: «Το κορυφαίο buzzer της καριέρας μου»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: