24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ο Hugh Jackman θεωρεί πως το «I will always love you» της Houston γράφτηκε για… εκείνον

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Hugh Jackman πέρα από το ταλέντο στην υποκριτική και τον χορό, έχει και υπέροχη φωνή. Ο 52χρονος ηθοποιός θυμήθηκε την περίοδο που ως έφηβος, έπεισε τον εαυτό του ότι η τεράστια επιτυχία της Whitney Houston του 1992, «I will always love you», είχε αποδέκτη τον ίδιο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, αστειεύτηκε ότι ο τελευταίος στίχος του τραγουδιού μπορεί να μην είναι «you», αλλά το όνομά του «Hugh». «Παρεμπιπτόντως, ακούστε τον τελευταίο στίχο του “I will always love you” της Whitney Houston. Στην πραγματικότητα λέει “Hugh”. Η τελευταία λέξη είναι “Hugh”», πρόσθεσε χιουμοριστικά.

«Όταν ήμουν 15 έπεισα τον νεότερο εαυτό μου ότι η Whitney Houston τραγουδούσε σε εμένα. Ίσως το πιστεύω ακόμα», ανέφερε ο Αυστραλός ηθοποιός που τραγουδά την αρχή του ρεφρέν του τραγουδιού και μετά ξεσπάει σε γέλια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Στις 25 Αυγούστου αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και το νεό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Reminiscence» με πρωταγωνιστή τον Jackman σε σκηνοθεσία της Lisa Joy. Υποδύεται τον Nick Bannister έναν ιδιώτη «εξερευνητή του νου», ο οποίος βοηθάει τους πελάτες του να ανακτήσουν χαμένες αναμνήσεις. Η ζωή του ανατρέπεται όταν η νέα του πελάτισσα, Mae (στον ρόλο η Rebecca Ferguson), εξαφανίζεται και ο ίδιος βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Και αν το story σας θυμίζει κάτι από το «Inception» του Christopher Nolan είναι επειδή η Joy συνεργάζεται με τον αδελφό του Nolan, Jonathan, στο «Westworld» του HBO. Αναμονή, λοιπόν, λίγες εβδομάδες για να διαπιστώσουμε αν και αυτή η ταινία είναι εξίσου καλή.

The post Ο Hugh Jackman θεωρεί πως το «I will always love you» της Houston γράφτηκε για… εκείνον appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Έτσι αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού ότι ο Κουτσογιαννόπουλος πάει στη Μενεγάκη!

Next Article

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Γιώργο Λιβάνη: «Αυτό που πέρασε ήταν ό,τι χειρότερο»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: