24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Ισχυρές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Προσοχή και απόψε στη βόρεια Ελλάδα και κυρίως στην Μακεδονία, θα βρίσκεται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Οι ισχυρές καταιγίδες θα συνεχιστούν τοπικά και το Σάββατο. Μικρή η βελτίωση του καιρού την Κυριακή, αρκετά πιο περιορισμένη θα είναι η αστάθεια την Δευτέρα με εγκατάσταση μελτεμιού στο Αιγαίο.

Το Σάββατο βροχές και καταιγίδες περιμένουμε κατά διαστήματα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, πιο ισχυρές σε Μακεδονία, Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Το βράδυ πάντως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι σταδιακά θα γίνουν παντού δυτικοί-βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 25 με 27 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές βροχές ή καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Οι άνεμοι πρόσκαιρα βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 26 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.

Την Κυριακή η μέρα θα ξεκινήσει καλυτέρα, ωστόσο και πάλι το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες στην ηπειρωτική χώρα. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο σε Ιόνιο και ηπειρωτικά.

 

Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Στ. Πέτσας: Εκτός τόπου και χρόνου ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ζώα συντροφιάς

Next Article

Γιώργος Παπαδάκης: «Βγάλε με από το πλάνο» – Γιατί εκνευρίστηκε στον αέρα της εκπομπής

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: