24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ο καιρός με την Πάττυ Σπηλιωτοπούλου – Άστατος καιρός όλη την εβδομάδα, αλλά και άνοδος θερμοκρασίας (video)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Εκτός από την κλασική αστάθεια της εποχής με τις μεσημεριανές μπόρες, έχουμε κι ένα βαρομετρικό χαμηλό που μας ήρθε από τα βόρεια και χαλάει τον καιρό μέχρι σήμερα και παρόλο που από το απόγευμα θα αρχίσει να βελτιώνεται, θα παραμείνει άστατος και δε θα λείψουν οι μεσημεριανές – απογευματινές βροχές ξανά, την Πέμπτη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ Παρασκευή και Σαββατοκύριακο θα βρέξει κατά τόπους και σε άλλες ηπειρωτικές περιοχές. Τουλάχιστον, από αύριο κι έπειτα, ανεβαίνουμε ξανά στους 30-33 βαθμούς, ενώ δε θα δημιουργήσουν πρόβλημα οι βοριάδες, που μόνο στα νότια πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ…

ΣΗΜΕΡΑ
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, το Αιγαίο και την Κρήτη, με βελτίωση από αργά το απόγευμα, βοριάδες 3-5 και στο ΝΑ. Αιγαίο και το Β. Ιόνιο, τοπικά 6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Τοπικές βροχές ή καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές το μεσημέρι και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα, βοριάδες 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγες πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά το μεσημέρι, βοριάδες 3-4 και τις βραδινές ώρες έως 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

ΑΥΡΙΟ
Πολύ καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα βορειοανατολικά το μεσημέρι – απόγευμα τοπικές μπόρες. Δυτικοί άνεμοι 3-5 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και άνοδος θερμοκρασίας, έως 30 βαθμούς τοπικά.

Παναγιώτα (Πάττυ) Δ. Σπηλιωτοπούλου
Μετεωρολόγος ΕΡΤ
B.Sc Φυσικός
Μ.Sc Μετεωρολόγος, ΕΚΠΑ
M.Sc Ειδικός στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Κρίσεων & Καταστροφών (Ακραία Φαινόμενα), ΕΚΠΑ
Μ.Α Δημοσιογράφος, ΕΚΠΑ

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση με Αλεξανδρόπουλο

Next Article

«Μητσοτάκης και Ερντογάν συμφώνησαν ότι η ένταση του 2020 δεν πρέπει να επαναληφθεί το 2021»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: