24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

O καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Ανοιξιάτικος καιρός ως τα Φώτα

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη ο γενικά ηλιόλουστος καιρός, η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλότερα επίπεδα από τα κανονικά, σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Στα νότια το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάνει τους 18 με 20 βαθμούς. Την Πέμπτη λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες πολύ ισχυροί. Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία προβλέπονται αρκετές βροχές, η θερμοκρασία λίγο θα πέσει.

Την Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5, στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Στα βόρεια θα φτάσει τους 16, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια με καθαρό ουρανό και εξαιρετική διαύγεια. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη στα δυτικά, τη νότια νησιωτική χώρα καθώς και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, Υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα νότια.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές οι άνεμοι βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει.

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Φυσικός Μετεωρολόγος (ΜSc.) FRMetS

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

«Thess Intec»: Σηκώνεται η «σημαία» της καινoτομίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Next Article

Ανοιξιάτικος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας αύριο Δευτέρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: