24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ο Οπέλκα σταμάτησε τη πορεία του Τσιτσιπά προς στον τελικό του Τορόντο

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ο Οπέλκα σταμάτησε τη πορεία του Τσιτσιπά προς στον τελικό του Τορόντο

Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο ATP του Τορόντο, καθώς ο Αμερικανός Ράιλι Οπέλκα ύψους 2.11 (!) αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Έλληνα πρωταθλητή. Ο Τσιτσιπάς μετά από μεγάλη μάχη ειδικά στο πρώτο σετ το οποίο πήρε με 7-6, δεν μπόρεσε να έχει ανάλογη συνέχεια, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο επόμενα σετ (6-7, 4-6 και τελικά να μην μπορέσει να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.
Μεγάλη μάχη έγινε στο πρώτο σετ όπου κανείς από τους δύο τενίστες δεν μπορούσε να αποσπαστεί στα games και να ξεφύγει. Ο Στέφανος είχε πάντα την πρωτοπορία στο σκορ αλλά ο Οπέλκα ακολουθούσε και ισοφάριζε. Το πρώτο σετ πήγε έτσι μέχρι το 6-6 και το σετ οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε, ξέφυγε με 5-1 και τελικά κατέκτησε το σετ με 7-6 κάνοντας το 1-0.

Ίδια πανομοιότυπη εικόνα και στο δεύτερο σετ με τον Οπέλκα και τον Τσιτσιπά να πηγαίνουν χέρι-χέρι στα games και να μην μπορεί να ξεφύγει κάποιος από τους δύο. Οι δύο τενίστες κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-6, και το σετ πήγε και αυτό στο τάι-μπρέικ. Το θρίλερ συνεχίστηκε και εκεί με τον Οπέλκα να ξεφεύγει με 3-5 και τελικά να παίρνει το σετ με 6-7 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τρίτο σετ, οι δύο τενίστες συνέχισαν το… θρίλερ μέχρι που ο Οπέλκα ξέφυγε με 3-5 games βάζοντας δύσκολα στον Στέφανο, και τελικά νίκησε με 4-6 κάνοντας με ανατροπή το 1-2 σετ.

 

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αποκάλυψη γιατρού στο Ισραήλ: Πλήρως εμβολιασμένοι οι περισσότεροι ασθενείς με Covid στα νοσοκομεία

Next Article

Διαγόρας: Απέκτησε μέσο από την Παναχαϊκή

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: