24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ο πρωταγωνιστής του Bridgerton, Jonathan Bailey μίλησε για τη σεξουαλικότητά του

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Βρετανός ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Anthony Bridgerton, στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, ‘Bridgerton‘. Μάλιστα, θα πρωταγωνιστεί στη δεύτερη σεζόν, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου. Πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό GQ και μίλησε για την εμπειρία του coming out ως ομοφυλόφιλος.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο Jonathan ένιωθε την ανάγκη να κρύψει τη σεξουαλικότητά του. Ο λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση του, ήταν η ιστορία ενός φίλου του. Του είχαν πει σε οντισιόν ότι δύο πράγματα δεν ήθελαν να γνωρίζουν: το αν είναι αλκοολικός ή ομοφυλόφιλος.

“Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα από αυτά τα άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος να πει κάτι τέτοιο. Μετά διαδίδεται εύκολα. Οπότε ναι, πίστευα πως για να είμαι χαρούμενος, έπρεπε να είμαι straight”, είπε χαρακτηριστικά. Αυτός ο φόβος του όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού στην ηλικία των 20 αποκάλυψε στους δικούς του ανθρώπους το ποιος πραγματικά είναι.

“Έφτασα στο σημείο να σκεφτώ ότι προτιμώ να κρατάω το χέρι του συντρόφου μου δημόσια, παρά να κερδίσω έναν ρόλο”, εξήγησε ο Jonathan.

“Νομίζω ότι θα έπρεπε να αναλαμβάνουν περισσότεροι ομοφυλόφιλοι άνδρες, gay ρόλους, ώστε να μπορούν να εκφράσουν τις δικές τους εμπειρίες στην οθόνη. Οι gay χαρακτήρες είναι ενδιαφέροντες. Ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες, που τους δίνουν μια πραγματική δύναμη. Το γεγονός πως πολλοί straight άνδρες συνεχίζουν να παίζουν gay χαρακτήρες και να επικροτούνται γι’ αυτό, είναι φανταστικό. Ωστόσο, θα ήταν ακόμη καλύτερο να δούμε gay άνδρες να παίζουν αυτούς τους ρόλους” πρόσθεσε.

The post Ο πρωταγωνιστής του Bridgerton, Jonathan Bailey μίλησε για τη σεξουαλικότητά του appeared first on InStyle.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Καρδιακό επεισόδιο

Next Article

Kate Middleton: Η μοναδική ιστορία πίσω από τα σκουλαρίκια που φόρεσε σε δημόσια εμφάνισή της

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: