Ο Salt Bae φαίνεται πως έμεινε με ένα μόνο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Ο Τούρκος Nusret Gökçe, ο οποίος έγινε διάσημος λόγω του τρόπου με τον οποίο ρίχνει το αλάτι στα πανάκριβα κρέατα, έκλεισε το Nusr-Et Steakhouse στην περιοχή Meatpacking στο Μανχάταν, κοντά στην Ninth Avenue. «Δοκιμάστηκαν κάποιες αγορές», είπε εκπρόσωπος του ομίλου εστιατορίων Nusr-Et, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ny.eater.com. «Κάποιες λειτούργησαν, ενώ άλλες όχι». Έτσι ο Salt Bae μένει με μόνο ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη: ένα υποκατάστημα του Nusr-Et Steakhouse στο Midtown, κοντά στην Sixth Avenue, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα. Πέρυσι, ο Τούρκος έκλεισε ένα άλλο από τα εστιατόριά του στο Μανχάταν – το Salt Bae Burger – το οποίο κατακρίθηκε ευρέως για τα μιλκσέικ των 99 δολαρίων και τα δωρεάν για τις γυναίκες χορτοφαγικά μπιφτέκια του. Αποκλήθηκε, μάλιστα, το χειρότερο εστιατόριο της πόλης. Το Nusr-Et Steakhouse έτυχε καλύτερης υποδοχής όταν άνοιξε στο Midtown το 2018. Οι κριτικοί φαγητού στο Eater και στους New York Times είπαν […]