24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ο Σέμι Οτζελέγε ήταν η “απάντηση” των Μπακς στην απώλεια του Τάκερ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Σε αντίθεση με τον Μπόμπι Πόρτις, που αποδέχθηκε την πρόταση κι έκανε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πανηγυρίσει, Ο Πι Τζέι Τάκερ δεν θα είναι του χρόνου κάτοικος Μιλγουόκι, αλλά Μαϊάμι. Όπως και να ‘χει αποχωρησή του ήταν ένα πλήγμα, δεδομένης της εμπειρίας και κυρίως της αδιαμφισβήτησης ικανότητάς του να μαρκάρει διαφορών ειδών κορμιά, κοντύτερα ή ψηλότερα, τόσο περιφερειακά όσο και μέσα στο καλάθι. Βεβαίως το γεγονός ότι οι Μπακς προχώρησαν άμεσα στην αντικατάστασή του με τον 26χρονο Σέμι Οτζελέγε (1.98μ) που κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά μετά από τέσσερις σεζόν στους Μπόστον Σέλτικς σημαίνει πως είχαν γνώση της κατάστασης και ήταν προετοιμασμένοι για την ενεργοποίηση ενός εναλλακτικού σχεδίου δράσης.

Ο Οτζελέγε είναι δέκα χρόνια νεότερος του Τάκερ και με δεδομένο ότι προορίζεται για τον ίδιο ακριβώς ρόλο, της αναχαίτισης αντίπαλων αστέρων, η ένταξή του στο ρόστερ των πρωταθλητών έχει συγκεκριμένο υπόβαθρο και σημασία. Πολλές φορές μάλιστα είχε κληθεί να παίξει άμυνα τον Greek Freak στα παιχνίδια των δύο στην Ανατολή.

Πολύ μπορεί να μην σουτάρει στην επίθεση, αλλά με ποσοστό καριέρας στα όρια του 35% από το τρίποντο, κακός δεν είναι. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 56 παιχνίδια (τα 15 ως αρχική επιλογή του Μπραντ Στίβενς) της κανονικής περιόδου και είχε 4.6 πόντους και 2.1 ριμπάουντ. Το πιο παραγωγικό παιχνίδι του ήταν τη βραδιά που σκόραρε 24 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ, σε νίκη επί των “Κελτών” επί των Ράπτορς τον Φλεβάρη. Είχε μείνει στο παρκέ περισσότερα από 30 λεπτά. Στα πλέι οφ χρησιμοποιήθηκε πολύ λιγότερο και μόνο στα δύο από τα πέντε ματς της Βοστόνης.

Με ρίζες από τη Νιγηρία και γεννημένος στο Όβερλαντ Παρκ του Κάνσας, ο 26χρονος φόργουορντ φοίτησε για δύο χρόνια στο Ντιουκ και άλλη μία στο Σάουθερν Μέθοδιστ για να παίζει περισσότερο, τελειώνοντας τη σεζόν (2016-17) με 19 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ. Με τους αριθμούς του να κάνουν εντύπωση, ήταν επιλογή των Σέλτικς στο νο37 του 2017 NBA Draft.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ολυμπιακός: Οι επιστροφές, τα πλάνα και ο γεμάτος πάγκος του Μαρτίνς

Next Article

Ολυμπιακοί Αγώνες-Σφαιροβολία: Αποκλείστηκε λόγω ντόπινγκ ο Γεωργιανός Αμπραχαμιάν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: