24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στο ATP Finals

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στο ATP Finals

Ο νικητής πρόσφατα του US Open, Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισαν μαζί με τον κορυφαίο Νοβάκ Τζόκοβιτς την πρόκριση στους τελικούς του ATP που ολοκληρώνουν τη σεζόν.

Ο Μεντβέντεφ έγινε ο νικητής του τελευταίου Grand Slam τα ξημερώματα όταν επικράτησε του Τζόκοβιτς στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον 21ο μεγάλο τίτλο της καριέρας του, ένα ρεκόρ που θα βοηθούσε τον Σέρβο να γίνει ο πρώτος τενίστας που θα κατακτούσε όλα τα Grand Slam της χρονιάς (Calendar Slam) μετά από 52 χρόνια.

Οι τελικοί του ATP διεξάγονται μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ανδρών στο μονό και ομάδων στο διπλό, και ο Ρώσος κέρδισε τον τελικό της σεζόν το 2020, όταν το τουρνουά διεξήχθη για τελευταία φορά στο Λονδίνο πριν φέτος μετακομίσει στο Τορίνο της Ιταλίας.

«Ανυπομονώ να προσπαθήσω και να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στο Τορίνο», δήλωσε ο Μεντβέντεφ σε δήλωσή στην ιστοσελίδα της ATP. «Οι Ιταλοί φίλαθλοι είναι τόσο παθιασμένοι, είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα σπουδαίο τουρνουά».

Ο Τζόκοβιτς έχει κερδίσει τους τελικούς πέντε φορές στο παρελθόν και έγινε ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στη φετινή διοργάνωση αφού ισοφάρισε το ρεκόρ των Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ με 20 σημαντικούς τίτλους στην καριέρα του, μετά τον θρίαμβό του στο Wimbledon.

O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι επίσης πρώην νικητής των τελικών της διοργάνωσης, αφού κέρδισε τον τίτλο το 2019.
«Είναι υπέροχο να προκρίνεσαι στο Τορίνο τόσο νωρίς, ανυπομονώ να παίξω εκεί», δήλωσε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει κερδίσει 50 κορυφαίους αγώνες μέσα στη σεζόν του 2021.

Το Νο 4 της ATP, ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι είναι οι επόμενοι στη σειρά για τη διοργάνωση η οποία θα διεξαχθεί 14-21 Νοεμβρίου.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΗΠΑ: Μια εταιρεία θα πληρώσει 1.100 ευρώ σε έναν επιλαχόντα για να δει 13 ταινίες τρόμου τον Οκτώβριο

Next Article

Ρωσία-εκλογές: Oι αρχές προσπαθούν να μπλοκάρουν «απαγορευμένη εφαρμογή»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: