24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Οι φήμες ότι η Zoë Kravitz και ο Channing Tatum είναι ζευγάρι

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τους τελευταίους μήνες φημολογείται έντονα ότι ένα καινούριο ειδύλλιο ξεκίνησε στο Hollywood. Πρόκειται για τους ηθοποιούς Zoë Kravitz και Channing Tatum, οι οποίοι έχουν αρχίσει να έρχονται όλο και πιο κοντά. Μολονότι περνούν πολύ χρόνο μαζί, στο παρελθόν είχαν διαψεύσει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι. Τώρα όμως κυκλοφόρησαν ορισμένες φωτογραφίες των δυο τους σε κοινή έξοδο, οι οποίες δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την σχέση τους.

Scarlett Johansson – Colin Jost: Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi συνέλαβε την Kravitz και τον Tatum, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους. Πιο συγκεκριμένα, στις εικόνες που κυκλοφόρησαν τους βλέπουμε ευδιάθετους και χαμογελαστούς στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης. Ο 41χρονος star οδηγούσε ένα BMX ποδήλατο, ενώ η 32χρονη καλλονή τον συνόδευε περπατώντας. Μερικές φορές μάλιστα ανέβηκε στο ποδήλατο μαζί του και κρατήθηκε από τους ώμους του, ώστε να μην πέσει.

Kylie Jenner: Έγκυος για δεύτερη φορά!

Με τα ντυσίματα τους έχουν πετύχει την ιδανική ισορροπία μεταξύ άνεσης και στυλ. Η Zoë επέλεξε ένα μαύρο crop top, baseball καπέλο, trendy τζιν και μια oversized τσάντα. Έχει ολοκληρώσει το σύνολό της με γυαλιά ηλίου και minimal χρυσά κοσμήματα. Ο Channing είναι άκρως γοητευτικός, φορώντας ένα graphic tee, denim παντελόνι και sneakers. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από κάποια πλευρά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και απλά καλοί φίλοι. Από τα στιγμιότυπα πάντως φαίνεται να έχουν αρκετή οικειότητα και συμπάθεια ο ένας για τον άλλον. Επομένως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον.

 

The post Οι φήμες ότι η Zoë Kravitz και ο Channing Tatum είναι ζευγάρι appeared first on Instyle GR.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Παιδιά διάσημων γονιών που ζουν μια φυσιολογική ζωή (vid)

Next Article

Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Γιάννη Λάτσιο και την αδελφή του

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: