24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

Οι συνεργασίες της Διβάνη με κτηνοτρόφους και το χέρι που κάνει τη διαφορά

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Όταν μιλάμε για παραδοσιακό τρόπο αναφέρομαι στο ζύμωμα και αλάτισμα στο χέρι, διαδικασία επίπονη που όμως προσδίδει την ιδιαίτερη γεύση των τυριών μας με το πλούσιο άρωμά τους» τονίζει στη συνέντευξή της στον «Τυροκόμο» η Γεωργία Διβάνη, επικεφαλής του ομώνυμου Τυροκομείου, το οποίο επενδύει ταυτόχρονα τόσο στο δημοφιλές παραδοσιακό Ημίσκληρο τυρί του, όσο και στο rebranding της επιχείρησης που έλαβε χώρα τα δύο τελευταία χρόνια και στη δημιουργία γραμμής παραγωγής Φέτας.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Venterra 2K: Η νέα υψηλής τεχνολογίας λύση ζιζανιοκτονίας της Schmotzer

Next Article

«Ιστορική» η συμφωνία για ένα παγκόσμιο ελάχιστο φορολογικό συντελεστή

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: