24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Π. Θεοδωρικάκος: Επιπλέον 100 περιπολικά κάθε νύχτα στην Αττική

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Το σύνολο των αστυνομικών που αποφοιτούν από την Σχολή και ορκίζονται την Κυριακή, καθώς και δόκιμοι, 1.026 συνολικά, θα διατεθούν στην Αττική, ενώ από την 1η Νοεμβρίου 100 στελεχωμένα περιπολικά θα βρίσκονται στους δρόμους, από τα μεσάνυχτα έως τις 6:00 το πρωί, όπως ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (ΣΚΑΪ).

«Το μήνυμα είναι να υπάρχει ασφάλεια στην κοινωνία», τόνισε ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, και υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι το 70% της εγκληματικότητας είναι στην Αττική αλλά στο λεκανοπέδιο υπάρχει μόλις το 30% των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

Για τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ανέφερε, πως «κανένα είδος βίας δεν είναι ανεκτό», ενώ επισήμανε, πως μια οργανωμένη Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις αποτελεσματικά.

Επίσης, ο κ.Θεοδωρικάκος επισήμανε, πως δεν θα επιτραπεί η ύπαρξη ξανά ναζιστικών δολοφονικών σχηματισμών όπως ήταν η Χρυσή Αυγή, ενώ επισήμανε, πως είναι ολοφάνερο ότι στα συγκεκριμένα σχολεία όσοι προέβησαν στις βίαιες αυτές πράξεις προέρχονται από αυτό τον χώρο. «Η Αστυνομία έδρασε με αποτελεσματικότητα και συντονισμένο σχέδιο που είχε ως στόχο να αποφευχθούν τα επεισόδια. Αυτό δεν κατέστη δυνατό διότι μέσα στο σχολείο υπήρχαν κοκτέιλ μολότοφ από ακροδεξιούς μαθητές», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε πως σοκαρίστηκε όταν είδε νεαρούς να χαιρετούν ναζιστικά.

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πυρκαγιά στο Μαραθώνα – Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική

Next Article

Συνελήφθη ο ληστής των περιπτέρων στην περιοχή του Πειραιά

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: