24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας του Μαστού. Σποτ-μήνυμα Ζωής, Υγείας & Αγάπης της EDH

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Europa Donna Hellas γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Μαστού στις 15 Οκτωβρίου με το νέο της τηλεοπτικό spot, που δημιούργησε  για να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει για τον καρκίνο του μαστού και στέλνει  ένα μήνυμα ζωής, υγείας και αγάπης προς όλες τις γυναίκες και τους άντρες κάθε ηλικίας:

Αγαπώ το στήθος μου.

Αγαπώ το σώμα μου.

Αγαπώ τη ζωή.

 

ü  Ασκούμαι τουλάχιστον 30΄ κάθε μέρα

ü  Διατηρώ σωστό το βάρος μου

ü  Τρέφομαι ισορροπημένα

ü  Προγραμματίζω με συνέπεια την μαστογραφία μου.

 

Πράγματα απλά και πράγματα πολύτιμα για την κάθε μία και τον καθ΄ έναν από εμάς.

Ας μη θεωρήσουμε δεδομένο το δώρο της ζωής και της υγείας και ας θυμόμαστε πάντα να αγαπάμε τον εαυτό μας, μέσα από τις απλές καθημερινές πράξεις μας …

Αλλάζω στάση, παίρνω θέση! …

Η πρόεδρος της Europa Donna Hellas Έλενα Κουντουρά και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην παραγωγή αυτής της εξαιρετικής δουλειάς και συμμετείχαν αφιλοκερδώς και εθελοντικά. Ιδιαίτερα τις  δυναμικές και επιτυχημένες γυναίκες που πρωταγωνιστούν στο βίντεο, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και βάσει της σειράς εμφάνισής τους είναι:

–          Η κ. Μαριάννα Παινέση

–          Η κ. Μελίνα Αλιμπέρτη

–          Η κ. Φανή Γεωργακοπούλου

–          Η κ. Μαριάννα Φιλιπποπούλου

–          Η κ. Μαλαματένια Καρασταμάτη

–          Η κ. Ανθή Σαλαγκούδη

–          Η κ. Μαρία Χολέβα

Επίσης, τα άτομα της παραγωγής:

Την εικονολήπτρια κ. Γιώτα Καρατζέτζου, τον ηχολήπτη κ. Μάνο Μουτζούρη, την Content strategist κ. Βάλια Ζαμπάρα, για το Μοντάζ την κ. Χριστίνα Κουσιορή, την Creative director κ. Ρωξάνη Ρόμπου και για την Παραγωγή την κ. Μαρία Κοσμαρίκου.

 

Πολλά θερμά ευχαριστώ στους εμπνευστές και δημιουργούς της ιδέας, την κ. Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον κ.  Νάσο Γαλακτερό, των οποίων η συμβολή υπήρξε πολύτιμη.

Το video σποτ για την φετινή παγκόσμια ημέρα Υγείας του Μαστού #BHD2021

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EUROPA DONNA HELLAS

Βασικός στόχος της Europa Donna  Hellas είναι η διασφάλιση της πρόσβασης όλων των γυναικών που διαμένουν στη χώρα μας, σε ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες ενημέρωσης, πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου του μαστού, που αποτελεί την συχνότερη μορφή καρκίνου στο γυναικείο πληθυσμό.

H Europa Donna  Hellas, πιστοποιημένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση στο Υπουργείο Yγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αποτελεί το Ελληνικό Forum της Europa Donna (The European Breast Cancer Coalition), της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για τον καρκίνο του μαστού που αριθμεί 47 χώρες κράτη – μέλη και αποτελεί Όργανο Συνηγορίας και Διεκδίκησης. Πρόεδρος της Europa Donna Hellas είναι η Ευρωβουλευτής κυρία Έλενα Κουντουρά.

The post Παγκόσμια Ημέρα Υγείας του Μαστού. Σποτ-μήνυμα Ζωής, Υγείας & Αγάπης της EDH appeared first on DocMed – Ιατρικά Νέα.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κορονοϊός: Ένας στους τρεις επιστήμονες που μίλησε δημοσίως δέχτηκε απειλές

Next Article

Κορωνοϊός: 548 κρούσματα στην Αττική, 404 στη Θεσσαλονίκη, 207 στη Λάρισα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: