24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πανελλήνιες 2021: Στον «αέρα» η σελίδα του Υπουργείου Παιδείας για τα θέμα των ΕΠΑΛ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Πανελλήνιες 2021: Στον «αέρα» η σελίδα του Υπουργείου Παιδείας για τα θέμα των ΕΠΑΛ

Εδώ και λίγα λεπτά το υπουργείο Παιδείας «ανέβασε» την ειδική σελίδα όπου αναρτά τα θέματα πανελληνίων 2021. Βρισκόμαστε πια μια ανάσα από την ανάρτηση των θεμάτων σε ηλεκτροτεχνία, αρχιτεκτονικό σχέδιο, ναυτικό δίκαιο – διεθνείς κανονισμοί στη ναυτιλία – εφαρμογές και ιστορία σύγχρονης τέχνης για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Οι υποψήφιοι των πανελληνίων των ΕΠΑΛ, εξετάζονται  σε ηλεκτροτεχνία, αρχιτεκτονικό σχέδιο, ναυτικό δίκαιο – διεθνείς κανονισμοί στη ναυτιλία – εφαρμογές και ιστορία σύγχρονης τέχνης ενώ, το Υπουργείο Παιδείας εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτήσει τη σελίδα στην οποία θα αναρτηθούν τα θέματα που «έπεσαν».

SELIDA

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας -Αρχιτεκτονικό Σχέδιο- για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Τα θέματα θα γίνουν γνωστά και θα τα μεταδώσει το Dnews μόλις βγεί ο πρώτος υποψήφιος απο την αίθουσα ενώ το υπουργείο στην ειδική σελίδα του για τις εξετάσεις θα τα αναρτήσει λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί.

Η σελίδα αυτή αναρτάται από το υπουργείο ώστε να αποφευχθεί τυχόν πτώση του συστήματος από το αυξημένο ενδιαφέρον των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πελώνη: Πότε θα πετάξουμε τις μάσκες

Next Article

Tσεχία: Θάνατος παρόμοιος με του Τζορτζ Φλόιντ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: