24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

ΠΑΟΚ: Δύο νέα προβλήματα ενόψει της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
ΠΑΟΚ: Δύο νέα προβλήματα ενόψει της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Στο προπονητήριο ξαναμπαίνει από σήμερα ο ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει να αντιμετωπίσει δύο νέα προβλήματα, καθώς χθες αποκλείστηκε του παιχνιδιού ο Φερνάντο Βαρέλα λίγο πριν αρχίσει αυτό, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Επίσης, πρόβλημα υπάρχει και με τον Αυστριακό Τόμας Μουργκ, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε, καθώς υπέστη διάστρεμμα.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία, για να εξακριβωθεί η ακριβής κατάστασή τους, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες συμμετοχής για τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, κάτι όμως που θα διαπιστωθεί στο επόμενο τριήμερο.

Στην ομάδα του «Δικέφαλου» της Θεσσαλονίκης πνέει άνεμος αισιοδοξίας μετά τη χθεσινή νίκη, στο πρώτο ντέρμπι, εναντίον της ΑΕΚ που σηματοδότησε την επιστροφή σε επίπεδα κορυφής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του μετά το τέλος του παιχνιδιού προσήλωση στο πρόγραμμα, διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα και όχι φυσικά εφησυχασμό μετά τις τελευταίες επιτυχίες της ομάδας, εκτιμώντας και ο ίδιος πως το ισχυρότερο πλεονέκτημα που μπορεί να έχει ο φετινός ΠΑΟΚ και οι ίδιοι είναι η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους για τη διεκδίκηση υψηλών στόχων.

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σβαμπ: “Παίξαμε με πάθος, αξίζαμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ”

Next Article

Ο Μουρίνιο έχει παράπονα από τη διαιτησία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: