24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Παπασταθόπουλος: “Είμαστε οικογένεια και ομάδα που θα πάει να κατακτήσει οποιοδήποτε στόχο έχει”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας που την έχει πλέον με το ενάμισυ πόδι στους ομίλους του Europa League εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον κεντρικό αμυντικο των πρωταθλητών Ελλαδας να στέλνει μήνυμα πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανή για μεγάλα πράγματα στη συνέχεια.

“Η εικόνα του αγώνα για μας πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή. Βγάλαμε αντίδραση, αυτό που ήθελε ο προπονητής, αυτό που συζητήσαμε όλη την εβδομάδα αυτή. Ήμασταν καλύτεροι, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα αλλά είναι σπουδαία και πολύ σημαντική η αντίδρασή μας”, τόνισε αρχικά ο Παπασταθόπουλος με δηλώσεις του στο Mega μετά το 3-0 επί των Σλοβάκων.

Σε ερωτηση για το αν η νικη αυτή στελνει τον Ολυμπιακό στους ομίλους, είπε: “Έχουμε το αβαντάζ, μεγάλο προβάδισμα μεγάλο, αλλά υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι, πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε και εκείνο το παιχνίδι”.

Για τη μόλις μία τελική που δέχτηκε ο Ολυμπιακός: “Όπως είπα και χθες, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, είμαστε καλή και δεμένη ομάδα που έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις μαζί και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Παιχνίδι-παιχνίδι θα βρούμε το ρυθμό μας, θα βελτιωθούμε και άλλο, συγχαρητήρια στα καινούρια τα παιδιά που μπήκαν σήμερα.

Προσωπικά, για τον τερματοφύλακα τα πήγε πάρα πολύ καλά, έχουμε τρεις, τέσσερις τερματοφύλακες που είναι πάρα πολύ καλοί και τους χρειαζόμαστε όλους”.

Ολυμπιακός: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του για τις θέσεις στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης του Europa League

Για την αποθεώση που γνώρισε ο Ματιέ Βαλμπουενά από την εξέδρα των ερυθρολεύκων, ανέφερε: “Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε τον κόσμο μαζί μας, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, τον θέλουμε, τον χρειαζόμαστε, αυτό δείχνει ότι είμαστε μία οικογένεια, είμαστε ομάδα η οποία θα πάει να κατακτήσει οποιοδήποτε στόχο έχει”.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κούρτιτς: “Ήμασταν καλύτεροι, πάμε για πρόκριση στην Κροατία”

Next Article

Κυριάρχησε και «βλέπει» τους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: