24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Παρέμεινε στην κορυφή η Τσέλσι, 1-0 την Μπρέντφορντ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Παρέμεινε στην κορυφή η Τσέλσι, 1-0 την Μπρέντφορντ

Η Τσέλσι πήρε το «διπλό» επί της Μπρέντφορντ, επικρατώντας με 1-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Premier League και έτσι διατήρησε την παρουσία της στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους «μπλε» για να «αποδράσουν» από την έδρα της Μπρέντφορντ, να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους εκτός έδρας και να παραμείνουν στην κορυφή της Premier League.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έδειξε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τη διάθεση να «καθαρίσει» το παιχνίδι και να αποκομίσει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο το έργο της αποδείχθηκε δυσκολότερο από το αναμενόμενο. Οι «μπλε» αδυνατούσαν να εκμεταλλευτούν την κατοχή τους, ωστόσο ο Μπεν Τσίλγουελ ήταν αυτός που «λύτρωσε» την ομάδα του λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι» αντέστρεψαν τους όρους του παιχνιδιού και έβαλαν δύσκολα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Με  διαδοχικές επικίνδυνες επιθέσεις, κυρίως στα τελευταία 25 λεπτά της αναμέτρησης, η Μπρέντφορντ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έφτασε τους 19 βαθμούς.

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ζήσης, επτά, έξι, ποιος, ποιος… Ο Μανωλόπουλος

Next Article

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα οι Μιλιντσεάνου και Γκαρντάβσκι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: