24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πασχαλάκης: “Βγαίνουν έντεκα παίκτες που πάνε για να… πεθάνουν, είμαστε σε καλό δρόμο”

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στο OPEN μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο γκολκίπερ του Δικέφαλου σχολίασε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πάνε για να… πεθάνουν σε κάθε ματς, ενώ ο ένας τραβάει τον άλλον. Μάλιστα, τόνισε πως ο Δικέφαλος βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

Για τα σχέδια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ: “Σχεδίασε ο προπονητής όλη την εβδομάδα το σημερινό παιχνίδι. Ουδείς αναντικατάστατος. Έχει δείξει αυτή η ομάδα ότι τα παιδιά που έρχονται από πίσω είναι έτοιμα και βοηθούν ανά πάσα στιγμή”.

Για τον Λουτσέσκου και τον προπονητή: “Ο προπονητής δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πνευματικό κομμάτι. Βγαίνουν έντεκα παιδιά που πάνε για να… πεθάνουν ανεξαρτήτως αν θα είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα ή όχι. Τραβάει ο ένας τον άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Ο προπονητής, μας έχει δέσει πάρα πολύ καλά και έχουμε ένα πνεύμα μαχητικότητας που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ”.

Για τα λάθη που γίνονται: “Όποια λάθη γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, η νίκη τα καλύπτει. Σου δίνει χρόνο να βελτιωθείς και να είσαι με καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο ματ”.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Handball Premier: Άνετα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη Νίκαιας

Next Article

Κατέκτησε το Super Cup και διεύρυνε το… παγκόσμιο ρεκόρ του ο Παναθηναϊκός (highlights)

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: