24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πετρόπουλος στο ertnews.gr: «Το κορυφαίο buzzer της καριέρας μου»

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Πετρόπουλος στο ertnews.gr: «Το κορυφαίο buzzer της καριέρας μου»

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος ήταν καθοριστικός στην νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη στα Άνω Λιόσια για την 4η αγωνιστική της Basket League. Ο 27χρονος γκαρντ, μίλησε στον Γιάννη Κάρμα και στο ertnews.gr για τα συναισθήματα που νιώθει στην ΑΕΚ, αλλά και για το τί θέλει να βελτιώσει στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ της ΑΕΚ:

Για τα συναισθήματα του μετά την νίκη της ΑΕΚ και την εμφάνιση του:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Πρώτα απ’ όλα γιατί επιτέλους χαμογελάσαμε και επειδή κατάφερα να συνεισφέρω σε αυτό και εγώ. Ήταν μία νίκη πολύ σημαντική για εμάς. Κυρίως στο θέμα ψυχολογίας. Δεν έχει σημασία, σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε και τόσο νωρίς στην σεζόν αν θα κερδίζουμε με 1 ή 15 πόντους. Αρκεί να κερδίζουμε. Αυτό μετράει για εμάς. Ο Άρης είναι σκληροτράχηλη ομάδα».

Για τον κόσμο και την εμπειρία που έχει παίζοντας στα Λιόσια:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Παρά τις κακές μας εμφανίσεις, ήταν και πάλι εδώ να μας στηρίξει με την παρουσία του. Με την φωνή του. Όσον αφορά το καινούριο γήπεδο, είναι ένα στολίδι. Για εμένα που είμαι πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ και φέτος μπήκαμε και στο νέο γήπεδο με τιμά απεριόριστα και είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέρος αυτή της ομάδας».

Για το νικητήριο καλάθι που έβαλε:

«Πραγματικά ήταν ένα πολύ δύσκολο καλάθι. Δεν είναι η πρώτη φορά που βάζω ένα buzzerbeater, αλλά αυτό είναι το κορυφαίο στην καριέρα μου. Είδα ανοικτό τον διάδρομο και πήγα για το κάρφωμα. Μου γλίστρησε η μπάλα, αλλά τελικά κατέληξε στο καλάθι και αυτό είναι το σημαντικότερο. Ο coach μου έχει εμπιστοσύνη. Έχω την άνεση να σουτάρω αρκετά. Πρέπει να δείξω μεγαλύτερη συνέπεια. Ωστόσο είμαι σε ένα περιβάλλον που με εμπιστεύονται και αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο».

Για το τι θέλει να βελτιώσει στο παιχνίδι του:

«Προσωπικά να βελτιώσω τα πράγματα που έχει ο ρόλος μου. Δεν είμαι εδώ για να βάζω 15-20 πόντους. Υπάρχουν άλλοι παίκτες για να το κάνουν αυτό, που το κάνουν καλύτερα από μένα. Είμαι εδώ για να είμαι στην άμυνα εκεί που πρέπει να είμαι και να είμαι συγκεντρωμένος. Πρέπει να διαβάζω καλά τα παιχνίδια. Στον Απόλλωνα και με την Λάρισα δεν ήμουν καλός. Μαθαίνω και προσπαθώ να βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι».

 

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά

Next Article

Φώφη Γεννηματά: Εθνικό πένθος την Τετάρτη με απόφαση του πρωθυπουργού

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: