24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πετρούνιας: «Δεν μπορώ να δεχτώ τις κατάρες που έγραφαν για τα παιδιά μου» (βίντεο)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
(Φωτ.: INTIME)

 Ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει μέχρι σήμερα.

«Δεν μπορώ να δεχθώ τις κατάρες που έγραψαν για τα παιδιά μου ή για μέλη της οικογένειας μου, άνθρωποι που κάθισαν πίσω από ένα πληκτρολόγιο» είπε με πίκρα ο Λευτέρης Πετρούνιας, μιλώντας για τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει μια δήλωσή του με αφορμή το ελληνικό #MeToo. 

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε για την ενασχόληση του με την γυμναστική από μικρό παιδί, τη στήριξη που είχε από τους γονείς του ακόμη και όταν αποφάσισε, μετά από τραυματισμούς, να σταματήσει για τρία χρόνια τις προπονήσεις, αλλά και για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο «άρχοντας των κρίκων» αναφέρθηκε με γλυκά λόγια στις δύο κόρες του και τη σύντροφο της ζωής του, Βασιλική Μιλλούση, καθώς και στο διάστημα που είχαν χωρίσει, ενώ άκουσε και τις ευχές της συζύγου του για τον ίδιο και την νέα χρονιά.

Σχετικά με δήλωσή του που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων πριν από λίγους μήνες, ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε πως «αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου. Όποιος με γνωρίζει ως άνθρωπο, ξέρει ότι είμαι μπροστά σε οτιδήποτε αφορά ευάλωτες ομάδες. Προφανώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής βία. Ενδεχομένως να έχει υπάρξει, χωρίς εγώ να το έχω δει. Εγώ μεγάλωσα στην Δάφνη και στην Νέα Σμύρνη, στο γυμναστήριο που ήμουν εγώ δεν έχω δει κάτι. Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο. Φυσικά είμαι πάντα στην διάθεση της Δικαιοσύνης για να καταθέσω όσα ξέρω».

«Δέχθηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος όπως ακούστηκε. Όταν λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να δεχθείς την κριτική. Βέβαια, δεν μπορώ να δεχθώ τις κατάρες που έγραψαν για τα παιδιά μου ή για μέλη της οικογένειας μου, άνθρωποι που κάθισαν πίσω από ένα πληκτρολόγιο», συμπλήρωσε ο σπουδαίος αθλητής μας.

Για την σύζυγο του είπε «δεν ξέρω πόσο περισσότερο μπορώ να ενωθώ με την Βασιλική. Πέρα από αγαπημένο ζευγάρι, με την Βασιλική είμαστε και «αδελφές ψυχές», έχει κάνει πάρα πολλά για μένα, το έχω πει και δημοσίως πολλές φορές αυτό».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια:



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων στην «ΕΡΓΑΝΗ» – Ξεκινούν από την Πρωτοχρονιά οι αιτήσεις για ένταξη στο «Πρώτο Ένσημο»

Next Article

Διονύσης Σχοινάς: Αποκάλυψε άγνωστες πτυχές στη σχέση με την Γαρμπή

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: