Την αναγνώριση του κόκκινου πιπεριού, που παράγεται από την «πιπεριά Αλμωπίας-Πέλλας», ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), έχει ξεκινήσει η ΠΕ Πέλλας, με στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, αλλά και οι παραγωγοί της περιοχής να παράγουν ένα πιστοποιημένο προϊόν που θα έχει υπεραξία και θα διευκολύνει τη διάθεσή του προς τις εγχώριες, αλλά και […]
The post Σε πιπεριά, πράσα και ροδάκινα στοχεύει η ΠΕ Πέλλας για την απόκτηση σήματος ΠΓΕ appeared first on ypaithros.gr.