24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

Πήρε τη “ματσάρα” η Βαγιαδολίδ

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

 

Οι “μωβ” επικράτησαν με 3-2 στην έδρα της Χετάφε, σε ένα παιχνίδι με χαμένο πέναλτι, πολλές ευκαιρίες, αρκετό θέαμα, πολλή ένταση και δύο ανατροπές στο σκορ.

Η Βαγιαδολίδ προηγήθηκε νωρίς, έχασε το προβάδισμα, όμως κατάφερε και πήγε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν νέα ανατροπή και κατάφεραν να διατηρήσουν το σκορ μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Ο αγώνας

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, με τον Σέρχιο Λεόν να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Εννιά λεπτά αργότερα (29′), η Χετάφε έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Αραμπάρι πέρασε ωραία στον Μαγιοράλ μέσα στην περιοχή, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα. Οι “μπλε” ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 32′, με τον Σουάρες να “κρεμάει” τον Μασίπ και να πετυχαίνει ένα φοβερό τέρμα. Στο 34′ η Χετάφε έφτασε κοντά στο 3-1, όμως ο Ουνάλ αστόχησε από κοντά με το κεφάλι. Στο 37ο λεπτό η Βαγιαδολίδ ισοφάρισε, με τον Λεόν να διπλασιάζει τα τέρματα του με δυνατό σουτ ακριβείας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν με το… καλησπέρα (49′). Ο Πλάνο πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και “έπιασε” ένα δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνία. Στο 73ο λεπτό, η Χετάφε κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Ουνάλ νικήθηκε από τον Μασίπ. Στο 88′, ο Μαγιοράλ εξαπέλυσε έναν… κεραυνό, ωστόσο ο γκολκίπερ της Βαγιαδολίδ είπε ξανά “όχι”.

ΓΚΟΛ: 29′ Μαγιοράλ, 32′ Σουάρες / 20′ Λεόν, 37′ Λεόν, 49′ Πλάνο

Κίτρινες: 18′ Τζένε, 70′ Σορία / 11′ Πέρεθ, 14′ Φερνάντεθ, 72′ Αγουάδο, 90+4′ Μασίπ



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σάκκαρη: Δύσκολη η κλήρωσή της στην Οστράβα

Next Article

“Σίφουνας” η Νιούκαστλ | Σπουδαία ανατροπή για την Έβερτον

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: