24NEWS.GR – Νέα24

Νέα,ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο όλο το 24ωρο!Άμεση ενημέρωση & Ροή ειδήσεων για όλες τις εξελίξεις

2024-bruno-stoiximan

«Πλήρωσε» το κακό τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε στη Μόσχα (88-82)

Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
«Πλήρωσε» το κακό τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός και ηττήθηκε στη Μόσχα (88-82)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην «Megasport Arena» με 88-82, για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαν οι Ρώσοι, κυρίως στη ρακέτα (Μιλουτίνοφ, Σενγκέλια, Γκριγκόνις), οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να περιορίσουν το περιφερειακό σουτ των γηπεδούχων (44%, 11/25) και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με ένα τεράστιο «διπλό», ενόψει της συνέχειας, της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.

Χαμένη, πήγε επίσης και η συγκλονιστική εμφάνιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους. Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο επίσης εκπληκτικός, Ουίλ Κλάιμπερν, με 29, ενώ οι Λούντμπεργκ και Μπολομπόι τελείωσαν με 16.

To ματς:

Οι «ερυθρόλευκοι» έκανα σπουδαίο ξεκίνημα, παίρνοντας διψήφιο προβάδισμα στο πρώτο τρίλεπτο της αναμέτρησης (2-12). Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε για ακόμη τρία λεπτά, μέχρι οι Λούντμπεργκ και Μπολομπόι, μειώσουν στους έξι για την ΤΣΣΚΑ (12-18). Με τον Ντόρσεϊ να πετυχαίνει το τέταρτο εύστοχο του τρίποντο στην περίοδο, η διαφορά πέρασε ξανά τους δέκα, ωστόσο οι Ρώσοι μείωσαν στους πέντε, λίγα δεύτερα πριν την ολοκλήρωση του δεκαλέπτου (18-25).

Μετά από τέσσερα λεπτά στη δεύτερη περίοδο και χωρίς σκορ για τους Πειραιώτες, ο Χάκετ από τη γωνία έβαλε μπροστά τους Μοσχοβίτες (28-25). Ο ΜακΚίσικ έβαλε τέλος στο επιμέρους σερί των γηπεδούχων (16-2), ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Πρίντεζης ισοφάρισε σε 31-31. Τρέχοντας ένα νέο σερί, 10-2, η ΤΣΣΚΑ πήρε διαφορά οκτώ πόντων με το γκολ-φάουλ του Κλάιμπερν, ένα λεπτό πριν το τέλος, ενώ ο Λούντμπεργκ έκλεισε το πρώτο μέρος, διαμορφώνοντας το 48-38.

Στην επανάληψη, ο Κλάιμπερν με τρίποντο έκανε το 53-40, ο Φαλ μείωσε για τον Ολυμπιακό, ενώ τέσσερα λεπτά πριν το τέλος ο Βόιτμαν έφερε τους γηπεδούχους στο +15. Ο Κουρμπάνοφ με δύο εύστοχες βολές διεύρυνε ακόμη περισσότερο το προβάδισμα των γηπεδούχων, ωστόσο, στα εναπομείναντα τρία λεπτά της τρίτης περιόδου, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχαν δέκα συνεχόμενους πόντους και μείωσαν τους επτά (66-59).

Μετά από ένα λεπτό στην τελευταία περίοδο, ο Ντόρσεϊ μείωσε στο καλάθι (66-63). Η «ρωσική αρκούδα» βρίσκοντας λύσεις από την περιφέρεια επανέφερε το προβάδισμα της σε διπλό ψηφίο, ωστόσο και πάλι ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρολεύκων» φρόντισε με σουτ πίσω από τα 6.75, να κρατήσει στο παιχνίδι την ομάδα του, τρία λεπτά πριν το τέλος. Ο Κλάιμπερν με δύο βολές έκανε το 84-75, Ζαν-Σαρλ και Ντόρσεϊ με νέο τρίποντο μείωσαν στους τέσσερις, ο Μπολομπόι όμως είκοσι δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πέτυχε το 88-82, που ήταν και το τελικό σκορ, για να «σκοτώσει» τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 48-38, 66-59, 88-82

Διαιτητές: Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Τόμισλαβ Χορντόφ, Γιάκουμπ Ζαμόισκι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Δημήτρης Ιτούδης): Λούντμπεργκ 16, Μπολομπόι 16, Χομένκο, Ουκόφ, Κλάιμπερν 29, Κουρμπάνοφ 10, Σβεντ 10, Βόιτμαν 3, Αντόνοφ, Φαρίντ, Χάκετ 4, Ίβλεφ

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ντόρσεϊ 32, Φαλ 6, Παπανικολάου 5, Βεζένκοφ 6, Γουόκαπ 6, Ζαν-Σαρλ 11, Λαρεντζάκης, Λούντζης, Μάρτιν 5, ΜακΚίσικ 5, Πρίντεζης 4, Σλούκας 2

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

sports.ert.gr.



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Άρσεναλ – Άστον Βίλα 3-1: Με τριάρα επέστρεψε στις νίκες

Next Article

Στον ΠΑΟΚ το μεγάλο παιχνίδι της 2ης «στροφής» στην Α1 βόλεϊ ανδρών, 3-1 σετ την Κηφισιά

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Διαβάστε επίσης: